Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια στον ρωσικό Αρκτικό κύκλο μετά από συναγερμό για ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη - Βίντεο

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο που έδειχνε την κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιοχή του Μούρμανσκ

Τα αεροδρόμια της Ρωσίας στις πόλεις που βρίσκονται στον Αρκτικό κύκλο της, Μούρμανσκ και Απάτιτι, άρχισαν να επαναλειτουργούν μετά το σύντομο κλείσιμο του εναέριου χώρου, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, τα ρωσικά αεροδρόμια διακόπτουν συχνά τη λειτουργία τους λόγω πιθανών ή πραγματικών ουκρανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο κυβερνήτης του Μούρμανσκ Αντρέι Τσίμπις επιβεβαίωσε σήμερα την απειλή από μη επανδρωμένο αεροσκάφος για την περιοχή, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αρκετά ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν αργότερα ένα βίντεο που δήθεν έδειχνε την κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιοχή του Μούρμανσκ. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει άμεσα την αυθεντικότητα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο



Στην περιοχή του Μούρμανσκ υπάρχει μια αεροπορική βάση για στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη κοντά στην πόλη Ολενεγκόρσκ.


Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Βρέθηκε η σορός του μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της κόρης του - Συνολικά 5 οι νεκροί, αγνοούνται ακόμη δύο

ΑΑΔΕ: «Πάρτι» φοροδιαφυγής από 52 επιχειρήσεις e-shop - Είχαν αδήλωτες πωλήσεις άνω των 18,5 εκατ. ευρώ

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Αναρτήθηκαν τα 6.211 ονόματα - Δείτε τις λίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr