Βρετανία: 9, 6 και 2 ετών τα παιδιά που σκοτώθηκαν σε πυρκαγιά στο σπίτι τους μαζί με τη μάνα τους

Βρετανία: 9, 6 και 2 ετών τα παιδιά που σκοτώθηκαν σε πυρκαγιά στο σπίτι τους μαζί με τη μάνα τους

Ένας άνδρας, 39 ετών, συνελήφθη στο σημείο ως ύποπτος για φόνο - Για ενδοοικογενειακή βία μιλούν οι αρχές

mitera-paidia-vretania
Θρήνος στη Βρετανία για τον χαμό τριών παιδιών που σκοτώθηκαν μαζί με τη μητέρα τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται για την 29χρονη Μπρίονι Γκέιγουιθ, η οποία ήταν η μητέρα των παιδιών, τις δύο κόρες της - την εννιάχρονη Ντένιστι Μπέρτλ και την 22 μηνών (σχεδόν δύο ετών) Όμπρι Μπέρλτ - και τον πεντάχρονο γιο της, Όσκαρ Μπέρτλ.

paidia

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα ανασύρθηκε νεκρή από τις δυνάμεις που είχαν μεταβεί στο σημείο για να διασώσουν την οικογένεια, ενώ τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο. 

Πλάνα που τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν τις φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του σπιτιού τους στο Μπράντφορντ, ενώ αβοήθητοι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν περιμένοντας τις πυροσβεστικές δυνάμεις.



Η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Όπως αναφέρει το Sky News, πέντε συνεργεία της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Για εγκληματική ενέργεια μιλούν οι αρχές

Οι αρχές κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, καθώς η επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ, Στέισι Άτκινσον, δήλωσε στο ειδησεογραφικό μέσο ότι οι μέχρι τώρα ενδείξεις υποδεικνύουν ότι η φωτιά μπήκε σπόπιμα.

Ένας άνδρας, 39 ετών, συνελήφθη στο σημείο ως ύποπτος για φόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Μια ακόμα προσέγγιση της αστυνομίας αναφορικά με το συμβάν αναφέρει ότι αφορά σε έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρει η Daily Mail. 



Δίνοντας δήλωση στη σκηνή σήμερα το απόγευμα, η επιθεωρήτρια της αστυνομίας του Δυτικού Γιορκσάιρ, Λούσι Λέντμπέτερ, δήλωσε τα εξής: «Ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, πιστεύουμε ότι η φωτιά τέθηκε σκόπιμα και ότι το περιστατικό αυτό σχετίζεται με την οικογενειακή ζωή (των θυμάτων)».

«Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί υποστηρίζουν την οικογένεια και οι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και πραγματοποιούν περιπολίες καθησυχασμού. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όποιον βρισκόταν στην περιοχή Westbury Road την ώρα του περιστατικού και έχει υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ή από το κουδούνι της πόρτας να προσέλθει (στην αστυνομία)», είπε η Λέντμπετερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Έξι οι νεκροί από το ναυάγιο - Εντοπίστηκαν πέντε σοροί, η μία δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Χαλκιδική: Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής, είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογεινειακή βία

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης