Άντριου Τέιτ: Καρέ καρέ η έφοδος της ρουμανικής αστυνομίας στο σπίτι του, κατηγορείται για σχέσεις με ανήλικο (βίντεο)

Ο αμφιλεγόμενος influencer, ο αδελφός του και δύο γυναίκες ερευνώνται για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, εμπορία ανηλίκων, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ξέπλυμα χρήματος

Νέες κατηγορίες για «σεξουαλική σχέση με ανήλικο» και «εμπορία ανθρώπων» οδήγησαν τις ρουμανικές αρχές σε επιδρομή στο οχυρωμένο σπίτι του αμφιλεγόμενου influencer Άντριου Τέιτ το πρωί της Τετάρτης.

Οι ρουμανικές αρχές πραγματοποίησαν νέα έφοδο στην κατοικία του Άντριου Τέιτ, ενός από τους πιο γνωστούς influencers παγκοσμίως, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον αδελφό του, Τρίσταν, ίδρυσε μια εγκληματική οργάνωση στις αρχές του 2021 στη Ρουμανία και τη Βρετανία.

Βίντεο που δημοσίευσε το ρουμανικό μέσο «Observator» δείχνει μασκοφόρους αστυνομικούς να εισέρχονται στην κατοικία των Τέιτ με τη χρήση μεταλλικής σκάλας. Σε ένα κλιπ, ένας μασκοφόρος αστυνομικός φαίνεται να βρίσκεται στη στέγη του κτιρίου και να ρίχνει φως από ένα παράθυρο του πάνω ορόφου. Λίγο αργότερα, ο Άντριου Τέιτ εμφανίζεται να οδηγείται έξω από το κτίριο, ακολουθούμενος από τον αδελφό του, Τρίσταν.

Δείτε βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων στην οικία του Τέιτ στο Βουκουρέστι:



Το γραφείο οργανωμένου εγκλήματος (DIICOT) ανακοίνωσε ότι εκτελέστηκαν τέσσερα εντάλματα έρευνας σε σχέση με «εγκλήματα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εμπορίας ανηλίκων, σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικο» και «ξέπλυμα χρημάτων».

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον 37χρονο Τέιτ, τον 36χρονο αδελφό του και δύο γυναίκες ότι ίδρυσαν μια εγκληματική οργάνωση και εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά αρκετά θύματα. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ακόμη οριστεί.

Ο Άντριου Τέιτ σχολίασε την έφοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι δεν έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του, καθώς το κατέσχεσαν οι αρχές.

Η σημερινή έφοδος έγινε έναν μήνα μετά την απαγόρευση εξόδου των αδελφών Τέιτ από τη Ρουμανία. Τον Ιούλιο, το Εφετείο του Βουκουρεστίου ανέτρεψε απόφαση που επέτρεπε στον Τέιτ την ελεύθερη μετακίνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ανέμενε τη δίκη του για τις κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων.

Οι αδελφοί Τέιτ είχαν συλληφθεί το 2022 στο Βουκουρέστι και πέρασαν τρεις μήνες υπό κράτηση προτού αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους εν αναμονή της δίκης τους. Αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για βιασμό και επίθεση σε ξεχωριστές υποθέσεις στη Βρετανία, όπου κατηγορούνται και για φοροδιαφυγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Βρέθηκε η σορός του μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της κόρης του - Συνολικά 5 οι νεκροί, αγνοούνται ακόμη δύο

ΑΑΔΕ: «Πάρτι» φοροδιαφυγής από 52 επιχειρήσεις e-shop - Είχαν αδήλωτες πωλήσεις άνω των 18,5 εκατ. ευρώ

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Αναρτήθηκαν τα 6.211 ονόματα - Δείτε τις λίστες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr