ΗΠΑ: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα και να υποστηρίξει τον Τραμπ

Ο ανιψιός του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του αρχηγού του κράτους, ανακοίνωσε ότι θα δώσει μια προεκλογική ομιλία για το μέλλον της εκστρατείας του

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ σκοπεύει να τερματίσει την ανεξάρτητη προεδρική εκστρατεία του και να υποστηρίξει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια του όπως αποκαλύπτει το NBC News.

Οι συνομιλίες των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της εβδομάδας, υποστήριξαν. Μία από τις πηγές είπε ότι οι εκστρατείες Τραμπ και Κένεντι εργάζονται προς μια κοινή εμφάνιση.

Ο ανιψιός του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του αρχηγού του κράτους, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα δώσει μια προεκλογική ομιλία για το μέλλον της εκστρατείας του. Οι συνεργάτες του Κένεντι ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση στο Φοίνιξ την Παρασκευή. Ο Τραμπ, εν τω μεταξύ, πρόκειται επίσης να φιλοξενήσει μια εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ, στο Γκλέντειλ, ένα προάστιο του Φοίνιξ.

Η δικηγόρος και φιλάνθρωπος Νικόλ Σάναχαν η οποία θα γινόταν αντιπρόεδρος εάν κέρδιζε τις εκλογές ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, δήλωσε την Τρίτη ότι έχει δύο επιλογές αυτή τη στιγμή. Η μία είναι να παραμείνει στην κούρσα και να «ρισκάρει» μια προεδρία της Χάρις-Βαλζ, ενώ η άλλη επιλογή ήταν να αποχωρήσει από την κούρσα και να «ενώσει τις δυνάμεις» με τον Τραμπ.

Την Τρίτη, ο Τραμπ δήλωσε στο CNN ότι θα ήταν ανοιχτός στην είσοδο του Κένεντι στην κυβέρνησή του εάν εκλεγεί. Ερωτηθείς εάν θα σκεφτόταν να τον βάλει στην κυβέρνηση εάν ο Κένεντι τον υποστήριζε και κέρδιζε, ο Τραμπ απάντησε: «Μάλλον θα το έκανα.»


Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Έξι οι νεκροί από το ναυάγιο - Εντοπίστηκαν πέντε σοροί, η μία δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Χαλκιδική: Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής, είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογεινειακή βία

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr