Μελβούρνη: Συνελήφθη επιβάτης αεροσκάφους που άνοιξε την έξοδο κινδύνου και σκαρφάλωσε στο φτερό

Ο δράστης συνελήφθη από τις αυστραλιανές Αρχές - Μαρτυρίες έκαναν λόγο για παράξενη συμπεριφορά του άνδρα κατά την πτήση Σίδνεϊ-Μελβούρνη

Οι Αρχές στην Αυστραλία, προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα που αποφάσισε κατά την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης να βγει από την έξοδο κινδύνου.

Ο επιβάτης της πτήσης JQ507 της Jetstar περπάτησε στο φτερό του αεροσκάφους και στη συνέχεια κατέβηκε στο έδαφος από έναν κινητήρα.

Το άνοιγμα της εξόδου ενεργοποίησε αυτόματα μια τσουλήθρα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, ανέφερε ανακοίνωση της Jetstar. Όμως ο άνδρας κατέβηκε από το αεροπλάνο από έναν κινητήρα του Airbus A320, δήλωσε αξιωματούχος.

Δείτε βίντεο:


Η επιβάτης Audrey Varghese δήλωσε ότι οι κινήσεις του άνδρα προκάλεσαν σύγχυση σε όσους βρίσκονταν στο αεροπλάνο. «Ο άνδρας παρουσίαζε μια αρκετά παράξενη συμπεριφορά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Varghese στο ραδιόφωνο της Μελβούρνης 3AW. «Μόλις το αεροπλάνο σταμάτησε την πορεία του, σηκώθηκε αμέσως από τη θέση του και όρμησε στην έξοδο κινδύνου» πρόσθεσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δράστης συνελήφθη από τις αυστραλιανές Αρχές για επιθετική συμπεριφορά και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας των αερογραμμών. Αξιολογήθηκε από τραυματιοφορείς και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει για περαιτέρω αξιολόγηση, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ανέφεραν.

«Το αεροδρόμιο της Μελβούρνης είναι περήφανο για την εξαιρετική αντίδραση από το προσωπικό εδάφους και έτσι δεν προέκυψε άμεσος κίνδυνος για τους επιβάτες ή για άλλους εργαζομένους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο των τραπεζών για φθηνά στεγαστικά δάνεια - Τα νέα όρια ηλικίας και το κριτήριο παλαιότητας

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος - Τα δάκρυα του γιου του

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr