Βιετνάμ: Εξάχρονο αγόρι βρέθηκε ζωντανό σε δάσος τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή του

Βιετνάμ: Εξάχρονο αγόρι βρέθηκε ζωντανό σε δάσος τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή του

Άνδρας άκουσε κλάματα και βρήκε το αγόρι εξαντλημένο μέσα στο δάσος, λασπωμένο και καθισμένο δίπλα σε ένα θάμνο μανιόκας

vietnam
Ένα εξάχρονο αγόρι, που αγνοείτο εδώ και τέσσερις ημέρες, βρέθηκε ζωντανό σε ένα δάσος, σε ορεινή περιοχή του βόρειου Βιετνάμ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η εξαφάνιση του μικρού Λαμ δηλώθηκε το Σάββατο, όταν δεν επέστρεψε μαζί με τους αδελφούς και τις αδελφές του από μια οικογενειακή γιορτή στην επαρχία Γεν Μπάι.

«Μας είπαν ότι το αγόρι ήταν κουρασμένο. Του έδωσαν φαγητό και έλεγξαν την κατάσταση της υγείας του. Τώρα είναι καλά», είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας άνδρας άκουσε κλάματα και βρήκε το αγόρι εξαντλημένο μέσα στο δάσος, λασπωμένο και καθισμένο δίπλα σε ένα θάμνο μανιόκας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λαμ εξήγησε ότι χάθηκε στο δάσος και όσο περισσότερο περπατούσε, τόσο έχανε τον προσανατολισμό του. Για να επιζήσει έπινε νερό από ένα ρυάκι και μάζευε φύλλα και άγριους καρπούς από δέντρα που γνώριζε.

Η μητέρα του Λαμ, η Λι Τι Πάι, μίλησε για την ανακούφιση που αισθάνθηκε στον ενημερωτικό ιστότοπο VietnamNet. «Χάρηκα τόσο πολύ που ξαναβρέθηκε ζωντανός. Έκλαψα γιατί έδειχνε πιο αδύνατος και αδύναμος από πριν», είπε.

Οι αρχές της κοινότητας Λαμ Γκιάνγκ είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού και άδειασαν έναν βάλτο γιατί φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχε πέσει στα νερά, είπε ένας αστυνομικός. Σχεδόν 200 άνθρωποι συμμετείχαν στις έρευνες.

Τον Ιούνιο του 2023 στην Κολομβία, στο δάσος του Αμαζονίου, τέσσερα παιδιά ηλικίας από 1 έως 13 ετών βρέθηκαν ζωντανά 40 ημέρες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης