Ναυάγιο στο Παλέρμο: Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας, λέει η οικογένεια του προέδρου της Morgan Stanley International

Ο Τζόναθαν Μπλούμερ και η σύζυγός του Τζούντι είναι μεταξύ των θυμάτων μετά τη βύθιση του πολυτελούς γιοτ σε καταιγίδα στη Σικελία

Η οικογένεια του προέδρου της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και της συζύγου του Τζούντι εξέδωσε ανακοίνωση μετά την επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ Bayesian στο οποίο επέβαιναν στη Σικελία.

«Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας και για όλους όσοι επλήγησαν από την τραγωδία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σε όλους όσοι βοήθησαν ακούραστα σε αυτή την επιχείρηση διάσωσης, τονίζουν μεταξύ άλλων.

Και προσθέτουν: «Οι γονείς μας ήταν απίστευτοι άνθρωποι και πηγή έμπνευσης για πολλούς, αλλά πρώτα και κύρια επικεντρώνονταν και αγαπούσαν την οικογένειά τους και το να περνούν χρόνο με τα νέα τους εγγόνια. Μαζί για πέντε δεκαετίες, η μόνη μας παρηγοριά είναι ότι είναι ακόμα μαζί τώρα. Αυτό είναι ένα αφάνταστο πένθος που πρέπει να επωμιστούμε. Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών»

Ξάνθη: Ήταν πάρα πολύ έμπειρος στις πτήσεις, λέει η σύζυγος του 33χρονου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε

Μπεν Άφλεκ: Λίγες ώρες πριν η Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο ηθοποιός βρισκόταν με την Γκάρνερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr