Ρουμανία: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό για άλλη μια φορά ο Άντριου Τέιτ

Ρουμανία: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό για άλλη μια φορά ο Άντριου Τέιτ

Έρευνα στην κατοικία του σχετικά με νέες κατηγορίες που τον συνδέουν με εκμετάλλευση ανηλίκων - Αρνείται τα πάντα ο αμφιλεγόμενος influencer

andrew_tate
Η Δικαιοσύνη στη Ρουμανία έθεσε σε κατ'οίκον περιορισμό τον αμφιλεγόμενο influencer Άντριου Τέιτ, καθώς διερευνούν οι αρχές νέες, σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική επαφή με ανήλικο και η εμπορία ανηλίκων.

Οι εισαγγελικές αρχές είχαν ζητήσει να προφυλακιστεί ο Τέιτ για 30 ημέρες, όπως και ο αδελφός του Τρίσταν.

Η απόφαση του δικαστηρίου στο Βουκουρέστι ήταν, τελικά, να τεθεί ο Τέιτ σε περιορισμό στην κατοικία του, ενώ ο αδελφός του θα είναι υπό ειδικό δικαστικό έλεγχο.

Στη νέα έρευνα εμπλέκονται συνολικά 35 φερόμενα θύματα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα που ήταν τότε 15 ετών.

Κλείσιμο
Σε ανακοίνωσή της, η ρουμανική υπηρεσία κατά του οργανωμένου εγκλήματος ανέφερε ότι έχουν συλληφθεί συνολικά έξι άτομα, Ρουμάνοι και αλλοδαποί.

Οι αδελφοί Τέιτ έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπορία ανθρώπων (ο Άντριου Τέιτ και για βιασμό) και περιμένουν να δικαστούν για αυτές τις κατηγορίες, τις οποίες αρνούνται και οι δύο.

Όπως ανέφεραν οι ρουμανικές Αρχές, οι αδελφοί Τέιτ προσέγγιζαν ευάλωτες κοπέλες, τις οποίες στη συνέχεια φιλοξενούσαν σε διάφορες τοποθεσίες και τις εξανάγκαζαν να παράγουν πορνογραφικό υλικό για διαδικτυακή μετάδοση.

Μεταξύ τους ήταν και μια 17χρονη την οποία εξανάγκασαν σε σεξουαλικές πράξεις, προκειμένου να δημιουργήσει διαδικτυακό περιεχόμενο βίντεο. Σε άλλη μια περίπτωση ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να είχε επανειλημμένα σεξουαλικές επαφές με ένα κορίτσι που ήταν 15 ετών όταν συναντήθηκαν.

Μετά την ανάκρισή του ο Τέιτ δήλωσε αργά την Τετάρτη στο BBC ότι οι τελευταίοι ισχυρισμοί ήταν «αξιολύπητοι» και ότι οι εισαγγελείς ήταν «απελπισμένοι» που «είχαν επινοήσει πολλά».

Οι εισαγγελείς κατηγορούν ακόμη τα αδέλφια Τέιτ ότι αγόρασαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα και τα ταξινόμησαν στα ονόματα άλλων ανθρώπων προκειμένου να κρύψουν τα έσοδα από τη παράνομη δραστηριότητά τους, τα οποία φέρονται να φτάνουν τα 2,8 εκατ. δολάρια.



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Δραματικές εξελίξεις, οι 87 αποχώρησαν: «Δεν νομιμοποιούμε αποφάσεις που ευτελίζουν εμάς και το κόμμα μας»

Ξάνθη: Ήταν πάρα πολύ έμπειρος στις πτήσεις, λέει η σύζυγος του 33χρονου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε

Χαλκιδική: Να πούνε στα παιδιά μου και στη μαμά τους ποιος σκότωσε το παιδί, λέει ο πατέρας του 19χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης