Μάθιου Πέρι: Επιστρέφει στο επάγγελμα ο γιατρός που προμήθευε κεταμίνη στον ηθοποιό

Μάθιου Πέρι: Επιστρέφει στο επάγγελμα ο γιατρός που προμήθευε κεταμίνη στον ηθοποιό

Είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει πινακίδα στην πόρτα της κλινικής του που να ενημερώνει τους δυνητικούς ασθενείς για την εκκρεμή δικαστική του υπόθεση

perry
Ο γιατρός που κατηγορείται ότι από αυτόν αγόραζε κεταμίνη ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι μπορεί πλέον να επιστρέψει στο ιατρείο του, αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές.

Ο Σαλβαδόρ Πλασέντσια δήλωσε αθώος για τη διανομή του ναρκωτικού που προκάλεσε τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού στις 28 Οκτωβρίου 2023. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε στο NBC News ότι ο γιατρός θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα στην κλινική επείγουσας περίθαλψης που διατηρεί στο Καλαμπάσας, στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Guardian, o δικαστής ζήτησε από τον γιατρό να τοποθετήσει πινακίδα στην πόρτα της κλινικής του που να ενημερώνει τους δυνητικούς ασθενείς για την εκκρεμή δικαστική του υπόθεση. Επιπλέον, οι ασθενείς του Πλασέντσια υποχρεούνται να υπογράφουν σε κάθε επίσκεψη ένα έντυπο που βεβαιώνει ότι κατανοούν τις καταγγελίες εναντίον του και ότι συναινούν στη θεραπεία.

Κλείσιμο
Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Πέρι έκανε ενέσεις κεταμίνης τουλάχιστον 20 φορές τις ημέρες πριν από τον θάνατο του ηθοποιού. Τις ώρες πριν από τον θάνατό του, ο Πέρι είχε κάνει τρεις ενέσεις.

Ο Πέρι φέρεται να εντολή στον βοηθό του, Κένεθ Ιγουαμάσα, να του κάνει άλλη μια ένεση με μεγάλη δόση κεταμίνης και να ετοιμάσει το τζακούζι. Ο Ιγουαμάσα έκανε την ένεση και έφυγε από το σπίτι για να κάνει δουλειές. Όταν επέστρεψε, βρήκε τον Πέρι νεκρό.

Ο Πλασέντσια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς ήταν αυτός που παρείχε κεταμίνη στον Ιγουαμάσα. Κατηγορείται επίσης ότι έκανε ο ίδιος ενέσεις του φαρμάκου στον Πέρι και ότι έδειξε στον βοηθό πώς να τις κάνει.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης