Αριζόνα: Η αστυνομία αναζητά άνδρα που απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ

Αριζόνα: Η αστυνομία αναζητά άνδρα που απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ

Οι αρχές πιστεύουν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή όπου έχει προγραμματίσει να μιλήσει ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

Ronald_Lee_Syrvud_0
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Αριζόνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται να έχει απειλήσει να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για τον 66χρονο Ρόναλντ Λι Σίρβουντ, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο. Σε βάρος του, όπως αναφέρει η Daily Mail εκκρεμούν πολλά εντάλματα όπως για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για εγκατάλειψεη οχήματος, ενώ έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα.

Οι αστυνομικοί στην Αριζόνα πιστεύουν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή όπου έχει προγραμματίσει να μιλήσει ο Τραμπ.

Η φύση των απειλών δεν είναι σαφής, ωστόσο σερίφης από την πολιτεία της Αριζόνας δήλωσε στη ότι ελήφθησαν «εκτός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Κλείσιμο
Ο Τραμπ, σήμερα Πέμπτη (ώρα ΗΠΑ) θα επισκεπτόταν την Αριζόνα, όπου προγραμμάτιζε να μιλήσει για «τη μάστιγα της εγκληματικότητας των μεταναστών» που έχει εξαπολύσει στην Αμερική η Κάμαλα Χάρις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιουλίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας κατα του Τράμπ σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.



Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε


Financial Times: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει στην συμφωνία Ερντογάν και Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό στο Ακούγιου

Ικαρία: Εντοπίστηκε σπάνιο, δηλητηριώδες έντομο σε παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης