Λίβανος: Ένας νεκρός από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα σε πόλη στο νότιο τμήμα της χώρας

Λίβανος: Ένας νεκρός από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα σε πόλη στο νότιο τμήμα της χώρας

Ο ισραηλινός στρατός διεξήγαγε προληπτικά αεροπορικά πλήγματα στον νότιο Λίβανο σήμερα το πρωί, διότι εντόπισε προετοιμασίες της Χεζμπολάχ για επίθεση «ευρείας κλίμακας»

khiam
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σήμερα σε αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ στην πόλη Χιάμ στον νότιο Λίβανο, σύμφωνα με το λιβανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων και πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.

Ο ισραηλινός στρατός διεξήγαγε προληπτικά αεροπορικά πλήγματα στον νότιο Λίβανο σήμερα το πρωί, διότι εντόπισε προετοιμασίες του σιιτικού κινήματος του Λιβάνου Χεζμπολάχ, συμμάχου της παλαιστινιακής Χαμάς, για επίθεση "ευρείας κλίμακας" εναντίον του Ισραήλ. Το λιβανικό κίνημα ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι εξαπέλυσε "επίθεση με μεγάλο αριθμό drones" και "320 ρουκέτες Κατιούσα" εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τον θάνατο του ηγετικού στελέχους του στρατιωτικού του βραχίονα Φουάντ Σουκρ σε ισραηλινό πλήγμα σε προάστιο της Βηρυτού τον περασμένο μήνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Χεζμπολάχ χτύπησε με μεγάλο αριθμό drones και 320 ρουκέτες το Ισραήλ - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο

Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί τα αποθέματα Μαυροσουβάλας και Υλίκης λόγω της λειψυδρίας στην Αθήνα

H Λόπεζ θα έκανε τα πάντα για αυτόν, αλλά ο Άφλεκ έχει ένα «σκοτάδι» που κανένας δεν μπορεί να διορθώσει, λέει φίλος τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης