Μπέρμιγχαμ: Μαχαιρώνουν εν ψυχρώ άνδρα την ώρα που έχει πάει βόλτα το παιδί του - Προσοχή σκληρό βίντεο

Ομάδα ανδρών τον χλευάζει ενώ ο ίδιος αιμορραγεί ακατάπαυστα από τον λαιμό - Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις - - Προσοχή σκληρές εικόνες

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, μετά από σοβαρό τραυματισμό άνδρα σε περιστατικό μαχαιρώματος στο Μπέρμιγχαμ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ευρέως στα social media βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με παιδικό καροτσάκι να δέχεται μαχαιριές στον λαιμό. Καθώς το βίντεο προχωράει, ο τραυματισμένος άνδρας φαίνεται να κείτεται στην άκρη του δρόμου, καθώς ένα ασθενοφόρο φτάνει στον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες:



Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 το πρωί του Σαββάτου. Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση όπως μεταδίδει το BBC, σύμφωνα με την αστυνομία. Τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια γυναίκα 22 ετών, παραμένουν υπό κράτηση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος. Καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr