Λονδίνο: Πελάτης χτυπά με το πιάτο του σερβιτόρα στο κεφάλι

Η ίδια εξαπολύει επίθεση κατά της Αστυνομίας πως δεν έδωσε σημασία στην υπόθεσή της - Ανέφερε ότι αισθάνθηκε «σοβαρά προδομένη» από την αστυνομία - Δείτε από το βίντεο της νεαρής που έλυσε τη σιωπή της

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στο Λονδίνο, όταν ένας εξαγριωμένος πελάτης έφερε στο κεφάλι της σερβιτόρας το πιάτο με το φαγητό που μόλις του είχε σερβίρει χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη πρόκληση.

Η νεαρή κοπέλα λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά, λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού που σημειώθηκε τον Μάρτιο και δηλώνει ότι αισθάνθηκε «σοβαρά προδομένη» από την αστυνομία.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φαίνεται η σερβιτόρα να πλησιάζει ένα τραπέζι όπου ένας άνδρας με γενειάδα, μαύρο σκουφί και σκούρο φούτερ κάθεται με μια γυναίκα και ένα μωρό. Καθώς η σερβιτόρα τοποθετεί ένα πιάτο με φαγητό στο τραπέζι, ο άνδρας ξαφνικά τη χτυπάει με το πιάτο στο πρόσωπο, ρίχοντάς τη στο έδαφος.

Δείτε βίντεο από την απρόκλητη επίθεση:



Σε βίντεο επτά λεπτών που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, η σερβιτόρα επικρίνει την αντίδραση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τον χειρισμό του περιστατικού από την αστυνομία. Η γυναίκα αναφέρθηκε λεπτομερώς στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο εστιατόριο πριν από την επίθεση, τονίζοντας ότι η υπόθεση ξανανοίχθηκε χάρη στην υποστήριξη και την προσοχή που έλαβε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση θα είχε τραβήξει τόσο πολύ την προσοχή, αλλά η υποστήριξη ήταν συντριπτική». Εξήγησε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της δεν ήταν η συμπεριφορά του δράστη, αλλά η αποτυχία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να χειριστεί σωστά την υπόθεση. Ανέφερε ότι αισθάνθηκε «σοβαρά προδομένη» από την αστυνομία και παρά το γεγονός ότι τώρα η έρευνα έχει επανεκκινήσει, παραμένει απογοητευμένη από την αρχική τους αντίδραση.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της νεαρής σερβιτόρας:




Το περιστατικό αναφέρθηκε αμέσως στην αστυνομία, αλλά η γυναίκα που μοιράστηκε το βίντεο κατηγόρησε την αστυνομία ότι δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση. Όπως δήλωσε: «Η αστυνομία ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερα το περιστατικό, αλλά τον άφησαν να φύγει χωρίς να πάρουν τα στοιχεία του ή να ελέγξουν το CCTV».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία παραδέχτηκε ότι γνώριζε το περιστατικό και ερευνά γιατί δεν προχώρησε γρήγορα η υπόθεση, ενώ τόνισε ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει το επίπεδο υπηρεσίας που πρέπει να αναμένουν οι πολίτες του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος της Nando's χαρακτήρισε την επίθεση «σοκαριστική και απρόκλητη» και διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών είναι προτεραιότητα για την εταιρεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr