Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Ορλί - Είχε εκκενωθεί έπειτα από απειλή για βόμβα

Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Ορλί - Είχε εκκενωθεί έπειτα από απειλή για βόμβα

Άγνωστος κάλεσε και ανέφερε ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες - Έκλεισαν για 1,5 ώρα οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3

orly_airport
Αναστάτωση επικράτησε για περίπου 1,5 ώρα στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού το απογευμα της Κυριακής, έπειτα από προειδοποιητικό ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα.

Με βάση το ρεπορτάζ την LeParisien, ο άγνωστος που κάλεσε, ανέφερε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στις τουαλέτες, με συνέπεια γύρω στις 6 (τοπική ώρα) να κλείσουν οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3.



«Οι εγκαταστάσεις εκκενώνονται», σημείωσε πηγή. Αυτό επέτρεψε σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως οι ομάδες σκύλων, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις, χωρίς να βρουν κάτι επικίνδυνο ή ανησυχητικό. Έτσι, αφού ολοκληρώθηκαν οι έρευνες, γύρω στις 7:30 οι δύο τερματικοί σταθμοί άνοιξαν ξανά για το κοινό και η κίνηση αποκαταστάθηκε. 

Κλείσιμο
Το βράδυ της Τετάρτης, ένα αεροπλάνο της Transavia που αναχωρούσε από το Παρίσι και το αεροδρόμιο Ορλί με προορισμό το Μονπελιέ ακινητοποιήθηκε για αρκετές ώρες μετά από ψευδή ειδοποίηση για βόμβα. Η πτήση τελικά ακυρώθηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε φωτογραφία του Τάιλερ να γυμνάζεται μία εβδομάδα πριν το γλέντι του γάμου με τον Κασσελάκη - Οι ευχές του γυμναστή του

Σύλληψη Ντούροφ στη Γαλλία: To σύστημα κρυπτογράφησης του Telegram που «εξόργισε» τους Ευρωπαίους


Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης