Τρομακτικό βίντεο σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό: Κρέμονται στο κενό μετά τη διακοπή μέσα στην καταιγίδα

Λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κόλλησε σε ύψος δεκάδων μέτρων μέσα στη καταιγίδα

Στιγμές αγωνίας έζησαν δεκάδες άνθρωποι που ήταν σε κούνιες στο θεματικό πάρκο Six Flags στο Μεξικό, όταν η καταιγίδα διέκοψε τη λειτουργία του παιχνιδιού αφήνοντας δεκάδες ανθρώπους να κρέμονται στο κενό.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν πάνω στο ακινητοποιημένο παιχνίδι Sky Screamer.



«Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου, το παιχνίδι μεταφέρει τους επιβάτες σε ύψος σχεδόν 75 μέτρων πάνω από το έδαφος με ταχύτητα άνω των 60 χιλιομέτρων. Προσφέρει πάντως μια ωραία θέα προς τη Πόλη του Μεξικού - όταν δεν υπάρχουν σύννεφα.

Η Six Flags Mexico εξήγησε ότι το προσωπικό ακολούθησε τα πρωτόκολλα του κατασκευαστή και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. «Δυστυχώς, η καταιγίδα εντάθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκένωσης, δημιουργώντας κάποιες δυσάρεστες στιγμές για τους επισκέπτες μας», ανέφερε το πάρκο σε γραπτή δήλωση.

Πάντως, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.



Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την 17χρονη κόρη της στο δωμάτιο, επειδή δημοσίευε γυμνές της φωτογραφίες και συναντούσε άγνωστους άντρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr