ΗΠΑ: 30χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού φίλης της - Αντιμέτωπη ακόμα και με θανατική ποινή

Παράλληλα, φέρεται να κακοποίησε το δίδυμο αδελφάκι του - Η ίδια δηλώνει αθώα

Φοιτήτρια που κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της φίλης της και κακοποίησε το δίδυμο αδελφάκι του, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή αν καταδικαστεί για το φρικτό έγκλημα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Fox News, η Νικόλ Βίρζι, 30 ετών, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, βαριά επίθεση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού φέρεται να κακοποίησε και να σκότωσε τον έξι εβδομάδων Λέον, ενώ οι γονείς του παιδιού, ο Ίθαν Κατζ και η σύζυγός του Σαβάνα Ρόμπερτς, μετέφεραν τον δίδυμο αδελφό του μωρού Άρη στο νοσοκομείο στις 16 Ιουνίου για τραυματισμούς που αργότερα κατηγορήθηκε επίσης ότι προκάλεσε η 30χρονη από την Καλιφόρνια.

Οι εισαγγελείς τόνισαν ότι θα επιδιώξουν τη θανατική ποινή, επικαλούμενοι διάφορες καταχρήσεις που φέρεται να διέπραξε η Βίρζι για τον θάνατο του μωρού, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι το σκότωσε με βασανιστήρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η Βίρζι ισχυρίστηκε ότι ο Λέον έπεσε από το καρεκλάκι του όταν τον άφησε για λίγο μόνο του για να πάρει ένα μπιμπερό. Ωστόσο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα στα δίδυμα «συνάδουν με το να έχουν υποστεί κακοποίηση, καθώς δεν είναι τυχαία».

Ο θάνατος του Λέον κρίθηκε ανθρωποκτονία. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η αιτία θανάτου του βρέφους ήταν αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Η αξονική διαπίστωσε ότι υπέστη σοβαρό κάταγμα του κρανίου στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ότι είχε αρκετές εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Ο δικηγόρος της 30χρονης δήλωσε ότι η πελάτισσά του υποστηρίζει την αθωότητά της. Έχει δηλώσει αθώα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Χαλκιδική: Μου είπαν να φύγω γιατί θα με λιντσάρουν, λέει ο χειριστής στο μοιραίο λούνα παρκ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr