Πόλεμος στο Ισραήλ - Το μεγάλο πάρτι της Νόα Αργκαμάνι: Έπειτα από 246 ημέρες στα χέρια της Χαμάς, χορεύει και διασκεδάζει ξανά

Πόλεμος στο Ισραήλ - Το μεγάλο πάρτι της Νόα Αργκαμάνι: Έπειτα από 246 ημέρες στα χέρια της Χαμάς, χορεύει και διασκεδάζει ξανά

Ο φίλος της παραμένει όμηρος, η μητέρα της πέθανε πρόσφατα - Χαίρομαι που γιορτάζω τη ζωή, δηλώνει η 26χρονη Ισραηλινή

hammas-arthrou
«Πρέπει να γιορτάζουμε κάθε στιγμή, να εκτιμούμε την κάθε ημέρα» πιστεύει η 26χρονη Νόα Αργκαμάνι, μια στάση στην οποία μένει πιστή, παρά τις μαύρες ώρες στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο.

Χθες, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Νόα και ο πατέρας της έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, γιορτάζοντας την επιστροφή της με συγγενείς και φίλους τους, με τη νεαρή γυναίκα να φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή της.





Ανεβασμένοι και οι δύο πάνω στους ώμους φίλων, η Νόα φορούσε ένα κίτρινο μπικίνι (το χρώμα υποδηλώνει στήριξη στους ομήρους) και έδειχνε ευτυχισμένη.

Στις 7 Οκτωβρίου 2023, η Νόα ήταν σε ένα άλλο φεστιβάλ, στην έρημο δίπλα στη Λωρίδα της Γάζας. Τις ανέμελες στιγμές που περνούσαν χιλιάδες άνθρωποι στο μουσικό φεστιβάλ Nova διέκοψαν οι τρομοκράτες της Χαμάς που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους και πήραν ομήρους δεκάδες άλλους, μεταξύ τους τη Νόα και τον φίλο της Αβινατάν Ορ.

Ένα από τα βίντεο εκείνων των ωρών τη δείχνει έντρομη πάνω σε μια μηχανή να την απομακρύνουν οι τρομοκράτες. Μέχρι σήμερα είναι άγνωστο πού βρίσκεται ο φίλος της ή αν ζει.

Argamani
Noe_BoyFriend
Ο φίλος της Noa Argamani, Avi Nathan έχει απαχθεί από τρομοκράτες της Χαμάς
Noa_Avinatam


Τον Ιούνιο, έπειτα από 246 ημέρες κράτησης, ο ισραηλινός στρατός κατάφερε να διασώσει τη Νόα.



Πρόλαβε να δει την 61χρονη μητέρα της, τη Λιόρα, η οποία ήταν βαριά άρρωστη με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε τους στρατιώτες που την έσωσαν -«ζει η μητέρα μου;».

Noa_Liora
Η Νόα και η μητέρα της Λιόρα που πλέον δεν είναι στη ζωή


Σήμερα είναι ένα από τα πρόσωπα που πιέζουν την κυβέρνηση Νετανιάχου και τη διεθνή κοινότητα για την τύχη των περίπου 100 ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται.



Είχε μιλήσει μάλιστα και στη σύνοδο των G7 στο Τόκιο, λέγοντας ότι κάθε νύχτα στα χέρια της Χαμάς «φοβόμουν ότι θα ήταν η τελευταία μου». «Είναι ένα θαύμα που είμαι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε: «Ο Αβινατάν, ο φίλος μου, είναι ακόμα εκεί και πρέπει να τους φέρουμε πίσω, πριν να είναι πολύ αργά. Δεν θέλουμε να χάσουμε περισσότερους ανθρώπους, από αυτούς που έχουμε ήδη χάσει».

Όσο για τον κατά πόσον είναι σωστό να γιορτάζει, με περισσότερους από 100 ομήρους να αγνοούνται ακόμη, η Αργκαμάνι είπε: «246 ημέρες περίμενα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ιδανικό να κάνουμε αυτό το πάρτι, ενώ γίνεται ακόμα πόλεμος, με τους στρατιώτες μας ακόμα στο πεδίο της μάχης και 109 ομήρους ακόμα στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου μου, που μας λείπει τρομερά. Αλλά, την ίδια στιγμή, χαίρομαι που γιορτάζω τη ζωή μαζί με όλους εσάς».


Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την 17χρονη κόρη της στο δωμάτιο, επειδή δημοσίευε γυμνές της φωτογραφίες και συναντούσε άγνωστους άντρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης