Telegram: Μυστηριώδης επενδύτρια κρυπτονομισμάτων ήταν μαζί με τον Ντούροφ - «Εξαφανίστηκε» μετά τη σύλληψή του

Telegram: Μυστηριώδης επενδύτρια κρυπτονομισμάτων ήταν μαζί με τον Ντούροφ - «Εξαφανίστηκε» μετά τη σύλληψή του

Κοινό ταξίδι, δραστηριότητες μαζί και καλή ζωή για την 24χρονη Γιούλια Βαβίλοβα και τον ιδιοκτήτη του κοινωνικού δικτυου - Άγνωστο αν έχει συλληφθεί ή αν κρύβεται

Yulia-telegram-arthrou
Ταξίδια δίπλα στον Πάβελ Ντούροφ, τον ιδιοκτήτη του Telegram που συνελήφθη το Σάββατο στο Παρίσι, έκανε τις ημέρες πριν από τη σύλληψή του μία μυστηριώδης Ρωσίδα επενδύτρια σε κρυπτονομίσματα.

Η 24χρονη Γιούλια Βαβίλοβα, που έχει έδρα στο Ντουμπάι, φέρεται να εξαφανίστηκε μετά την κράτηση του Ντούροφ από τις γαλλικές αρχές.

Κατάγεται από τη Μόσχα, έχει καλή μόρφωση, αυτοσυστήνεται ως gamer, streamer και επενδύτρια στα κρυπτονομίσματα. Διαχειρίζεται μάλιστα κανάλι για κρυπτονομίσματα στα αραβικά, τα οποία μιλάει άπταιστα, όπως τα αγγλικά και ισπανικά.

Κλείσιμο


Ζει στο Ντουμπάι εδώ και δύο χρόνια (από τότε χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Βαβίλοβα), μια πόλη που έχει σαν βάση του και ο Ντούροφ, ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια ζει σε διάφορες χώρες.

Ο Ντούροφ και η Βαβίλοβα, όπως πρόσεξαν χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ήταν στα ίδια μέρη τις τελευταίες ημέρες, είχαν κοινές δραστηριότητες, αλλά δεν εμφανιζόταν ο ένας στις φωτογραφίες και τα βίντεο του άλλου. Αδιάψευστος μάρτυς, βεβαίως, ο φακός που τους «συνέλαβε» μαζί και η «απροσεξία» τους να εμφανίζουν τα ίδια σημεία στις φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους εμφανίζονται μαζί στο Μπακού του Αζερμπαιϊτζάν πριν πετάξουν για το Παρίσι. Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο SHOT τους εντόπισε να κάθονται μαζί στο εστιατόριο Shore House Baku, δίπλα στην Κασπία Θάλασσα.

Το εστιατόριο, αναφέρει η Daily Mail, ανήκει στον Εμίν Αγκαλάροφ, Ρώσο τραγουδιστή και γιο του μεγιστάνα Αράς Αγκαλάροφ, που φέρεται να είναι και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ. Οι δυο τους ήταν και σε σκοπευτήριο, αν και δεν διακρίνεται ο ένας στο βίντεο που ανέβασε ο άλλος.





Σε ανάρτηση η Βαβίλοβα μιλά στο πρώτο πληθυντικό («Χαθήκαμε σε ένα δάσος», γράφει), ενώ, σε άλλες φωτογραφίες, διακρίνεται το χέρι ή το πόδι ενός άνδρα.



Βρέθηκαν ακόμη στο Κιργιστάν, παρέα με τον Ρώσο influencer Γκουσέι Γκασάνοφ, αλλά και στο Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν.




Δημοσίευσε τέλος η Βαβίλοβα ένα Instagram story από ιδιωτικό τζετ, με λεζάντα «Ξεκλείδωσα νέο προορισμό... 3 ώρες από το Καζακστάν», πριν ζητήσει από τους ακολούθους της να μαντέψουν πού βρίσκεται.

Η σχέση τους δεν ήταν ευρύτερα γνωστή ως σήμερα, αν και μάλλον τη γνώριζαν κάποιοι κύκλοι στο Ντουμπάι, αναφέρει η Daily Mail. Το κανάλι VChK-OGPU στο Telegram, που φέρεται να έχει διασυνδέσεις με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, έγραψε από την πλευρά του ότι η Βαβίλοβα και ο Ντούροφ «δεν έκρυβαν ιδιαίτερα τη σχέση τους, ούτε το γεγονός ότι μετά από μια περιοδεία σε Καζακστάν, Κιργιστάν και Αζερμπαϊτζάν σχεδίαζαν να επισκεφθούν τη Γαλλία».

Εν τω μεταξύ, προσθέτει η βρετανική εφημερίδα, η οικογένεια της Βαβίλοβα στη Ρωσία δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. «Τα τηλέφωνά μας χτυπούν ασταμάτητα, αλλά μόνο δημοσιογράφοι τηλεφωνούν. Το δικό της δεν απαντά», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο BAZA.

Είναι άγνωστο αν η Τζούλια Βαβίλοβα έχει συλληφθεί ή αν κρύβεται. Δεν όμως και σαφές γιατί ταξίδεψε μαζί του στο Παρίσι, παρά το ότι ο ίδιος ο Ντούροφ γνώριζε ότι θα μπορούσε να συλληφθεί -όπως και συνέβη.


Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη - Για... επίσημη σχέση μιλά ο 44χρονος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την 17χρονη κόρη της στο δωμάτιο, επειδή δημοσίευε γυμνές της φωτογραφίες και συναντούσε άγνωστους άντρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης