Διπλό πένθος για τη Μαράια Κάρεϊ: Πέθαναν την ίδια ημέρα η μητέρα και η αδελφή της

Το συγκινητικό μήνυμα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας - Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αιτία θανάτου της 87χρονης Πατρίσια και της 63χρονης Άλισον

Διπλό πένθος για τη Μαράια Κάρεϊ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχασε την ίδια ημέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο την 87χρονη μητέρα της Πατρίσια και την 63χρονη αδελφή της Άλισον, όπως αναφέρει το People και επιβεβαιώνει το TMZ.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε στο People.

Καμία άλλη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών θανάτου της Πατρίσια και της Άλισον, δεν είναι γνωστές αυτή τη στιγμή.



Η Πατρίσια, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ, ήταν τραγουδίστρια όπερας και προπονήτρια φωνητικής που είχε εκπαιδευτεί στο Τζούλιαρντ προτού το ζευγάρι υποδεχτεί την Άλισον, τη Μαράια και τον γιο της Μόργκαν. Οι γονείς αργότερα χώρισαν όταν η τραγουδίστρια του «Hero» ήταν 3 ετών.

Η σχέση της Μαράια με τη μητέρα της - από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα - ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε η 55χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

«Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει», πρόσθεσε η Μαράια. «Εκτιμώ την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό όλων για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», έκλεισε το μήνυμά της.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός από τη Ρωσία από την έναρξη της σύγκρουσης - Δείτε βίντεο

Σαντορίνη: Εξαντλημένο γαϊδουράκι κατέρρευσε από το βάρος του φορτίου που κουβαλούσε - Φωτογραφίες

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η ένδοξη προπονητική καριέρα, τα ροζ σκάνδαλα και η άνιση μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr