Σμύρνη: Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του και σκότωσε τα τρία - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ο 56χρονος βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου από τη σύζυγό του - Σύμφωνα με αναφορές, η 2χρονη Τζεϊλίν βρέθηκε νεκρή με την πιπίλα στο στόμα της

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στη Σμύρνη, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, ενώ τραυμάτισε το τέταρτο, πριν προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Ο 45χρονος Βεσίμ Σιμσέκ, όπως μεταδίδει το τουρκικό δίκτυο NTV κάτοικος της περιοχής Αλτιντάγ στον Μπουρνόβα πήγε τα παιδιά του σε ένα χωράφι κοντά στη τοποθεσία Τσινάρ, και τα πυροβόλησε. Ο πατέρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Το σημείο όπου ο πατέρας δολοφόνησε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του


Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα παιδιά Τζεϊλίν (2), Τζεμρέ (4) και Νιρά Σιμσέκ (14) είχαν χάσει τη ζωή τους επιτόπου. Η τραυματισμένη Χιρά Νουρ (11) και ο πατέρας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, ο οποίος εργαζόταν στις κατασκευές, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του.


Σύμφωνα με αναφορές, η 2χρονη Τζεϊλίν βρέθηκε νεκρή με την πιπίλα στο στόμα της. Οι συγγενείς της οικογένειας Σιμσέκ και κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν τα σώματα των παιδιών για περίπου 2 χιλιόμετρα με τα χέρια, καθώς το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω του δύσβατου εδάφους. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Σμύρνης.

Τα τέσσερα παιδάκια σε παλαιότερη φωτογραφία

Ο Μουσταφά Καρατάς (56), συγγενής των θυμάτων, δήλωσε: «Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες. Ήταν σε κατάθλιψη. Στην τελευταία του συνομιλία με τη σύζυγό του, της είπε, 'Θα ακούσεις για ένα μεγάλο γεγονός.' Είμαστε πολύ λυπημένοι».

Ειδήσεις σήμερα

Χαλκιδική: Οι καταθέσεις της μάνας και του αδελφού του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ


Μύκονος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης από τους Πακιστανούς - Τα βίντεο δείχνουν συναίνεση, λένε εισαγγελικές πηγές

Ισπανία: Βρετανίδα τουρίστρια κατέγραψε με κρυφή κάμερα υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr