ΗΠΑ: 59χρονος σκότωσε τρία αδέλφια και την ανιψιά του και αυτοκτόνησε επειδή νόμιζε πως δεν ήταν στη διαθήκη της μητέρας του

Φέρεται να φοβόταν ότι θα αποκλειόταν από τη διαθήκη της μητέρας του και θα έχανε το σπίτι όπου διέμενε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, καθώς ένας άνδρας σκότωσε τρία αδέλφια του και την ανιψιά του πριν αυτοκτονήσει στην αυλή του σπιτιού του, σύμφωνα με την αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, μόλις δύο ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας του δράστη.

Σύμφωνα με το NBC News, ο 59χρονος Joseph DeLucia Jr. φέρεται να φοβόταν ότι θα αποκλειόταν από τη διαθήκη της μητέρας του και θα έχανε το σπίτι, γεγονός που τον οδήγησε να προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ο DeLucia χρησιμοποίησε ένα κυνηγετικό όπλο για να σκοτώσει τα αδέλφια του, Joanne Kearns, Frank DeLucia και Tina Hammond, καθώς και την 30χρονη κόρη της Hammond, Victoria.

Η αστυνομία επισήμανε ότι το σπίτι ήταν το σημείο συνάντησης της οικογένειας για να συζητήσει την πώληση του ακινήτου μετά τον θάνατο της μητέρας τους, Theresa DeLucia, η οποία πέθανε στις 19 Αυγούστου σε ηλικία 95 ετών.



«Ο δράστης πίστευε ότι θα τον αποκλείσουν από τη διαθήκη και ότι θα έμενε άστεγος» σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας. «Λόγω αυτής της πεποίθησης, αποφάσισε εκείνη τη ημέρα να πάρει ένα να τους προσεγγίσει στο πίσω μέρος του σπιτιού και από την κουζίνα, να πυροβολήσει 12 φορές, χτυπώντας και τους τέσσερις πολλαπλές φορές».

Στη συνέχεια βγήκε στην αυλή και «φώναζε για το τι είχε συμβεί» και αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας. Ένας γείτονας τον άκουσε και κάλεσε τις Αρχές.


Οι Αρχές τόνισαν ότι ο DeLucia δεν είχε εμφανίσει επικίνδυνη συμπεριφορά, αν και υπήρχαν αναφορές για ψυχικά προβλήματα. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το συμβάν.




Ειδήσεις σήμερα:

Γέννησε η γυναίκα του παλαιοχριστιανού το πέμπτο τους παιδί έπειτα από 42 εβδομάδες κύησης - Γιατί δεν τους δίνουν το νεογνό

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Ο αμφιλεγόμενος Μάικ Λιντς και η «δεύτερη ζωή» που κράτησε 74 ημέρες

Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος στην απολογία του για τους βιασμούς της 16χρονης - «Σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr