Ο. Τζ. Σίμπσον: Τα παιδιά του μετατρέπουν τις στάχτες του σε κοσμήματα

Ο. Τζ. Σίμπσον: Τα παιδιά του μετατρέπουν τις στάχτες του σε κοσμήματα

Ο Ο. Τζ. Σίμπσον κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον, και του Ρον Γκόλντμαν

oj-simpson
Τα παιδιά του θρυλικού αθλητή Ο. Τζ.Σίμπσον, ο οποίος πέθανε φέτος τον Απρίλιο, βρήκαν έναν όμορφο τρόπο να τον κρατήσουν κοντά τους, μετατρέποντας τις στάχτες του σε κοσμήματα. 

Ο διαβόητος παίκτης του NFL πέθανε, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Οι στάχτες του έχουν από τότε μετατραπεί σε κοσμήματα και έχουν διανεμηθεί στα τέσσερα παιδιά του.

Όπως αναφέρει ο Independent, ο Μάλκολμ Λαβέρν, δικηγόρος του Σίμπσον για πολλά χρόνια και σημερινός εκτελεστής της περιουσίας του, δήλωσε ότι η σορός του μετατράπηκε σε αναμνηστικά κομμάτια και δόθηκε στα παιδιά του, Αρνέλ, Σίντνεϊ, Τζέισον και Τζάστιν. 

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι το συνολικό κόστος για τη δημιουργία των κομματιών - αποτέφρωση, δημιουργία των κοσμημάτων και σύνταξη των πιστοποιητικών θανάτου - ήταν 4.243,06 δολάρια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία διακανονισμού του χρέους των σχεδόν 270.000 δολαρίων του πρώην πελάτη του.

Κλείσιμο
Ο  Λαβέρν προσπαθεί να ρευστοποιήσει κάποια από τα περιουσιακά στοιχεία του Σίμπσον, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του στο Λας Βέγκας, για να εξοφλήσει τους πιστωτές του, αναφέρει το Yahoo Finance. Αγωνίζεται, επίσης, να εμποδίσει την οικογένεια του Ρον Γκόλντμαν να εισπράξει 30 εκατομμύρια δολάρια από την αγωγή αδικαιολόγητου θανάτου που προέρχεται από τη δίκη του Σίμπσον για τη δολοφονία του 1994.

Ο Ο. Τζ.  Σίμπσον κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον, και του Ρον Γκόλντμαν. Αθωώθηκε στην ποινική δίκη, η οποία είχε λάβει διαστάσεις ριάλιτι, αλλά η οικογένεια του Γκόλντμαν κέρδισε μια αστική αγωγή αδικαιολόγητου θανάτου εναντίον του πρώην παίκτη του NFL το 1997.

Παρά τη νίκη τους, η οικογένεια Γκόλντμαν δεν έλαβε ποτέ χρήματα από την απόφαση χάρη σε έναν νόμο της Φλόριντα που προστατεύει τη σύνταξη του Σίμπσον από το NFL. 

Ειδήσεις σήμερα

Κασσελάκης: Έβαλε Παππά πρόεδρο και σκληρούς Kasselistas στη Βουλή, ζήτησε να δεσμευτούν οι βουλευτές ότι δεν θα αλλάξουν κόμμα

Αντάρτικο από τον Φάμελλο, αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει υποψήφιος για τη θέση

Σμύρνη: Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του και σκότωσε τα τρία - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης