Νορβηγία: Πριν τη Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί φοβόμουν τις γυναίκες, λέει ο σαμάνος αρραβωνιαστικός της

Νορβηγία: Πριν τη Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί φοβόμουν τις γυναίκες, λέει ο σαμάνος αρραβωνιαστικός της

Ο σαμάνος που θα παντρευτεί με την πριγκίσσα της Νορβηγίας στις 31 Αυγούστου, αποκάλυψε πως... μια καφετζού ήταν εκείνη που «έδειξε» τη γνωριμία τους

samanos_luise
Για την πρώτη γνωριμία που είχε - μέσα από ένα ραντεβού στα τυφλά - με την πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, τη φοβία του για τις γυναίκες και τις σχέσεις που είχε πριν από αυτή μίλησε ο σαμάνος Ντούρεκ Βέρετ, λίγες μέρες πριν το γάμο τους στις όχθες του Geiranger - ενός χωριού που είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ του, στη Νορβηγία.

Πριν από έξι χρόνια, ένας κοινός φίλος από το Λος Άντζελες έφερε σε επαφή το ζευγάρι. Όμως ο Ντουρέκ «στύλωσε τα πόδια του» πριν από την πρώτη τους συνάντηση. «Φοβήθηκα και ακύρωσα το ραντεβού. Σκέφτηκα ότι μια πραγματική πριγκίπισσα δεν ήταν κατάλληλη για μένα», δήλωσε ο σαμάνος στο νορβηγικό podcast «Stavrum & Eikeland» στις αρχές Αυγούστου.




Κλείσιμο
Ο 49χρονος σαμάνος υποστήριξε πριν από δύο εβδομάδες σε ένα άλλο podcast, το «Heartsmart Conversations», το οποίο η φιλοξενεί η 52χρονη πριγκίπισσα μαζί με δύο φίλους της, ότι η συνάντησή του με τη Μάρθα Λουίζ... είχε μάλιστα προβλεφθεί!

«Έβγαινα με άντρες για ένα διάστημα και ήμουν στην Τουρκία εκείνη την εποχή, όταν πήγα σε μια καφετζού και μου είπε: θα παντρευτείς μια γυναίκα. Τότε σκέφτηκα, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Οι γυναίκες με έχουν πληγώσει τόσο πολύ μέχρι τώρα, γι' αυτό ήμουν με άντρες».

Τελικά ξεπέρασε το φόβο του και συνάντησε τη Νορβηγίδα πριγκίπισσα, με την πρόταση γάμου να έρχεται το 2022.

«Αγαπώ τον αέρα που αναπνέει»

Για την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο τι θα ακολουθούσε από το πρώτο τους ραντεβού: αυτός ο άντρας προοριζόταν γι' αυτήν. «Λατρεύω τη σοφία, το χιούμορ και το βάθος του Ντουρέκ, μπορώ να του μιλήσω για τα πάντα και με καταλαβαίνει. Α, ναι... και είναι πολύ όμορφος».

Ο σαμάνος ανταποδίδει τα κομπλιμέντα: «Αυτό που αγαπώ περισσότερο σ' αυτήν είναι ότι είναι σπουδαία μητέρα. Δίνει στα παιδιά της τόση αγάπη αλλά και τόσο χώρο για να αναπτυχθούν. Λατρεύω τις γκριμάτσες της. Αγαπώ τα πάντα επάνω της. Αγαπώ τον αέρα που αναπνέει».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης