Βρετανία: Δύο κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά στο Μπράντφορντ, όπου πέθανε μια μητέρα με τα τρία παιδιά της

Βρετανία: Δύο κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά στο Μπράντφορντ, όπου πέθανε μια μητέρα με τα τρία παιδιά της

Άλλα τέσσερα άτομα ερευνώνται για το περιστατικό

bretania-xr
Δύο άνδρες εμφανίζονται ως κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου μια μητέρα με τα τρία μικρά παιδιά της έχασαν τη ζωή τους. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Independent, δύο άνδρες εμφανίστηκαν στο δικαστήριο σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, ως κατηγορούμενοι για δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της οικογένειας, σε ένα περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για τους Μοχάμεντ Σαμπίρ, 44 ετών, και τον Κάλουμ Σάντερλαντ, 25 ετών, οι οποίοι, όμως, προς το παρόν δεν έχουν αποδεχθεί τις κατηγορίες. 

Οι κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν μέχρι την επόμενη ακρόασή τους αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σάντερλαντ συνελήφθη μετά από έρευνες στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Παράλληλα, ο Σαμπίρ συνελήφθη όταν προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα μετά τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε ότι άλλα τέσσερα ερευνώνται για το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου ενός 39χρονου άνδρα που συνελήφθη στη σκηνή ως ύποπτος για φόνο και παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μπράντφορντ ήταν η 29χρονη Μπρίονι Γκέιγουιθ, η οποία ήταν η μητέρα των παιδιών, οι δύο κόρες της - η εννιάχρονη Ντένιστι Μπέρτλ και την 22 μηνών (σχεδόν δύο ετών) Όμπρι Μπέρλτ - και ο πεντάχρονος γιος της, Όσκαρ Μπέρτλ.

Η μητέρα ανασύρθηκε νεκρή από τις δυνάμεις που είχαν μεταβεί στο σημείο για να διασώσουν την οικογένεια, ενώ τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο. Από την αρχή, η αστυνομία είχε καταλήξει στο ότι επρόκειτο για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ μετέπειτα έρευνες έκαναν λόγο για κάποιας μορφής ενδοοικογενειακή βία. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μέσω της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, η οικογένεια των θυμάτων ανέφερε ότι η απώλεια της Μπρίονι και των παιδιών, που αναφέρονται ως «Chuch, Oggy και Strawberry», τους έφερε «αφάνταστη θλίψη και θλίψη».

«Ακόμα προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι συνέβη στην όμορφη οικογένειά μας. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πώς αισθανόμαστε και καμία λέξη δεν θα μπορούσε ποτέ να αναπληρώσει τη βαθιά απώλεια που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε η οικογένεια. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης