Επικοινωνία του Ισραηλινού ομήρου που διασώθηκε με τον Νετανιάχου - Τι του ζήτησε

«Στο μέρος όπου ήμουν ελπιζω κανείς να μην βρεθεί. Κάντε λοιπόν τα πάντα» υπογραμμίζει 

Ο διασωθείς όμηρος Φαρχάν αλ Καντί δήλωσε στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι ελπίζει και προσεύχεται πως το ζήτημα των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα για περισσότερους από 10 μήνες θα επιλυθεί σύντομα. Πρόσθεσε δε ότι προέτρεψε τον πρωθυπουργό Bενιαμίν Νετανιάχου, όταν μίλησαν την Τρίτη αμέσως μετά τη διάσωσή του, να «δώσει ένα τέλος στο θέμα».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους σε μια σκηνή που έστησαν οι συγγενείς του κοντά στο σπίτι του κοντά στο Ραχάτ, ο αλ Κάντι σημείωσε ότι απολαμβάνει κάθε λεπτό που περνάει στο φως. Ήμουν στο σκοτάδι για τόσο καιρό… Απολαμβάνω κάθε λεπτό με την οικογένεια».

Ωστοσο, ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται πως είναι σωστό να είναι ευτυχισμένος. «Δεν νιώθω ότι είναι σωστό για την οικογένειά μου και για εμένα να είμαι ευτυχισμένος. Υπάρχουν άνθρωποι που κρατούνται, εδώ κι εκεί. Ο καθένας από αυτούς - ανεξάρτητα από το αν είναι Άραβες ή Εβραίοι - έχουν μια οικογένεια που περιμένει. Θέλουν επίσης να γιορτάσουν».

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω λοιπόν, προσεύχομαι, ότι θα μπει ένα τέλος σε αυτό το πράγμα. Το είπα και στον Μπίμπι Νετανιάχου χθες: Δώσε ένα τέλος. Είναι πολύ δύσκολο για όλους αυτούς. Είτε είναι Άραβας, Εβραίοι ή δεν ξέρω τι…»

«Στο μέρος όπου ήμουν ελπιζω κανείς να μην βρεθεί. Κάντε λοιπόν τα πάντα - διαδηλώσεις, τα πάντα - για να γυρίσετε τον κόσμο σπίτι του» υπογράμμισε ο αλ Καντί.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr