Ιράν: Νεκρά από «διαρροή αερίου» δύο μέλη των Φρουρών της Επανάστασης

Ιράν: Νεκρά από «διαρροή αερίου» δύο μέλη των Φρουρών της Επανάστασης

«Ο αντισυνταγματάρχης Μοκτάρ Μορσεντί και ο λοχαγός Μοτζτάμπα Ναζαρί έπεσαν ως μάρτυρες», μετέδωσε το πρακτορείο Fars - Η διαρροή σημειώθηκε σε εγκατάσταση των Φρουρών στην κεντρική επαρχία Ισφαχάν

iran_frouroi
Δύο Φρουροί της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, έχασαν τη ζωή τους από «διαρροή αερίου» σε ένα από τα εργαστήριά τους στο κέντρο της χώρας, όπως ανέφεραν σήμερα τοπικά ΜΜΕ.

«Ο αντισυνταγματάρχης Μοκτάρ Μορσεντί και ο λοχαγός Μοτζτάμπα Ναζαρί έπεσαν ως μάρτυρες», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενο ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως ο θάνατός τους επήλθε έπειτα από «διαρροή αερίου στην διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη» σε εγκατάσταση των Φρουρών στην κεντρική επαρχία Ισφαχάν, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Προηγουμένως το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna είχε μεταδώσει πως ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν έπειτα από διαρροή αερίου.

Στο Ιράν έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά. Τον Ιανουάριο του 2023, έκρηξη που φέρεται να προκλήθηκε από διαρροή αερίου σε ένα κτίριο στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας είχε κοστίσει τη ζωή σε έξι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Κλείσιμο
Τον Ιούνιο του 2022 τουλάχιστον 130 άνθρωποι είχαν νοσηλευθεί με αναπνευστικά προβλήματα έπειτα από τη διαρροή χημικών ουσιών από ένα εργοστάσιο στη Φιρουζαμπάντ, στο νότιο τμήμα της χώρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το μεσημέρι

11 αλλαγές στα σχολεία τη νέα χρονιά και... το κινητό στην τσάντα - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης με Πιερρακάκη


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης