Σκωτία: Μάνα κατέγραψε με κρυφή κάμερα τον ταχυδρόμο να μυρίζει τα παπούτσια της κόρης της - Δείτε βίντεο

Ο ταχυδρόμος εμφανίζεται στον διάδρομο της πολυκατοικίας να αφήνει τα γράμματα και εν συνεχεία να παίρνει τα παπούτσια του κοριτσιού και να τα μυρίζει - Σάλος στα social media

Ένα αηδιαστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα θυροτηλεόρασης, με έναν ταχυδρόμο να φαίνεται να «μυρίζει τα παπούτσια ενός κοριτσιού».

Το βίντεο σύμφωνα με τη Daily Mail, που δημοσιεύθηκε από τη μητέρα του κοριτσιού, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 600.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Στο βίντεο, ο ταχυδρόμος φαίνεται αρχικά να εκτελεί τη συνηθισμένη του εργασία, ταξινομώντας και παραδίδοντας γράμματα σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Torry του Νότιου Αμπερντίν, στη Σκωτία. Ωστόσο, το περιστατικό παίρνει μια περίεργη τροπή όταν ο ταχυδρόμος σταματά μπροστά σε μια ραφιέρα με παπούτσια έξω από ένα διαμέρισμα. Σκύβει, παίρνει ένα λευκό αθλητικό παπούτσι, και φαίνεται να το μυρίζει πριν αποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο:




Η Jade Mullen, μητέρα δύο παιδιών, μοιράστηκε το βίντεο στο διαδίκτυο, προειδοποιώντας τους άλλους να προσέχουν τον συγκεκριμένο ταχυδρόμο. Έγραψε: «Θα ήθελα να ενημερώσω όλους να προσέχουν αυτόν τον ταχυδρόμο. Γύρισε να μυρίσει τα παπούτσια της κόρης μου - τι απόλυτος διεστραμμένος».

Τα σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ήταν ποικίλα, με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά του ταχυδρόμου. Ένας σχολιαστής ανέφερε: «Αυτό είναι πολύ παράξενη συμπεριφορά». Ένας άλλος έγραψε: «Ελπίζω να το έχεις αναφέρει, αυτό είναι τρομερό από μέρους του, πολύ πολύ περίεργο».

Εκπρόσωπος της Βασιλικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για το βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα. Αναμένουμε τα υψηλότερα πρότυπα από τους ταχυδρόμους μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη κάθε παραβίαση αυτών των προτύπων. Η τοπική διοίκηση είναι ενήμερη και πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες».

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας δήλωσε: «Λάβαμε αναφορά για έναν άνδρα που ενεργούσε ύποπτα στην περιοχή Balnagask Circle του Αμπερντίν την Τετάρτη, 28 Αυγούστου. Διενεργήθηκαν έρευνες και δεν διαπιστώθηκε ποινική πράξη. Δόθηκαν οι κατάλληλες συμβουλές».


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα νεκρά ψάρια, ζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr