Κίνα: Κλείδωσαν νήπιο στην τουαλέτα αεροσκάφους επειδή έκλαιγε

Η αεροπορική εταιρεία, σε ανακοίνωση της δύο ημέρες μετά το περιστατικό, επιβεβαίωσε ότι η γιαγιά είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στις δύο γυναίκες για την ενέργεια αυτή

Ένα περιστατικό σε πτήση στην Κίνα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς δύο επιβάτες κλείδωσαν ένα νήπιο στην τουαλέτα του αεροσκάφους επειδή έκλαιγε.

Σύμφωνα με το BBC, το γεγονός έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου, σε πτήση της Juneyao Airlines από τη Γουιγιάνγκ προς τη Σαγκάη. Το μικρό κορίτσι, που ταξίδευε με τη γιαγιά του, άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η αεροπορική εταιρεία, σε ανακοίνωση της δύο ημέρες μετά, επιβεβαίωσε ότι η γιαγιά είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στις δύο γυναίκες για την ενέργεια αυτή.

Το περιστατικό έγινε viral αφού η μία από τις δύο γυναίκες, η Γκου Τίνγκτινγκ, δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να μεταφέρει το κοριτσάκι μέσα στην τουαλέτα.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:



Βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνει μία από τις γυναίκες να λέει στο κορίτσι ότι θα βγει από την τουαλέτα μόνο αν σταματήσει να κλαίει. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ενός έτους, αν και η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει λεπτομερείς πληροφορίες.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, με πολλούς να καταδικάζουν τις γυναίκες για έλλειψη ενσυναίσθησης και εκφοβισμό του παιδιού.

«Ήθελα απλώς να ηρεμήσω το παιδί και να τους αφήσω όλους να ξεκουραστούν» έγραψε στο Douyin (το αντίστοιχο TikTok της Κίνας) η Γκου, η οποία μετά τον καταιγισμό αντιδράσεων έκανε τον λογαριασμό της ιδιωτικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr