Νότια Κορέα: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» αυτοκίνητο σε δρόμο της Σεούλ - Δύο τραυματίες, δείτε βίντεο

Νότια Κορέα: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» αυτοκίνητο σε δρόμο της Σεούλ - Δύο τραυματίες, δείτε βίντεο

Τουλάχιστον 879 τρύπες αναφέρθηκαν στη χώρα από το 2019 έως τον Ιούνιο του 2023 - Σχεδόν οι μισές από αυτές προκλήθηκαν από κατεστραμμένους σωλήνες αποχέτευσης

seoul-dromos
Μια τεράστια τρύπα βάθους 2,5 μέτρων άνοιξε την Πέμπτη σε δρόμο της Σεούλ στη Νότια Κορέα και «κατάπιε» ένα SUV με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες.

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διέσωσαν τον 82χρονο άνδρα οδηγό του οχήματος και την 76χρονη συνοδηγό. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 11:20 π.μ., σύμφωνα με τον πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής.

Σύμφωνα με το Sky News, η κυκλοφορία στην περιοχή Seodaemun είναι περιορισμένη, καθώς συνεργεία αποκαθιστούν τον κατεστραμμένο δρόμο.

Δείτε βίντεο:
Κλείσιμο


Σύμφωνα με το Associated Press, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών της Νότιας Κορέας τόνισε πέρυσι ότι τουλάχιστον 879 τρύπες αναφέρθηκαν στη χώρα από το 2019 έως τον Ιούνιο του 2023. Σχεδόν οι μισές από αυτές προκλήθηκαν από κατεστραμμένους σωλήνες αποχέτευσης, ανέφερε τότε το υπουργείο.

Την περασμένη εβδομάδα, μια 48χρονη τουρίστρια από την Ινδία εξαφανίστηκε στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, όταν το πεζοδρόμιο κατέρρευσε από κάτω της και προκάλεσε την πτώση της σε μια τρύπα βάθους οκτώ μέτρων. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μπορεί να παρασύρθηκε από υπόγειο υδάτινο ρεύμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης