Βρετανία: 41χρονη έκλεψε το σκούτερ ενός άνδρα με αναπηρία και τον άφησε να πεθάνει στο κρύο - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Βρετανία: 41χρονη έκλεψε το σκούτερ ενός άνδρα με αναπηρία και τον άφησε να πεθάνει στο κρύο - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Ο άνδρας προσπαθούσε να κρατηθεί από το όχημά του και σερνόταν στο έδαφος όσο εκείνη απομακρυνόταν

astynomia-
Μι γυναίκα που έκλεψε το ηλεκτρικό σκούτερ κινητικότητας ενός ανθρώπου με αναπηρία σε πόλη της Βρετανίας, τον έσυρε στο έδαφος και τον εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα να πεθάνει από το κρύο, καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Όπως αναφέρει ο Independent, πρόκειται για την Κίμπερλι (Κιμ) Αν Χόκινς, 41 ετών, η οποία παραδέχθηκε την ενοχή της στην υπόθεση του θανάτου του 63χρονου Νιλ Σάντγουικ, στις 22 Ιανουαρίου του 2023, έξω από ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Tesco. Σημειώνεται πως το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πόλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας, έξω από ένα σούπερ μάρκετ Tesco, όπου οι δυο τους είχαν πάει για να βγάλουν χρήματα από ένα ATM.

Αναφέρεται πως οι δυο τους διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις και έφτασαν στο μηχάνημα μαζί, χρησιμοποιώντας το σκούτερ, περίπου στις 02:30 τα ξεμερώματα. Βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δείχνει την Χόκινς να κατεβαίνει και τον Σάντγουικ να χρησιμοποιεί το ATM στηριζόμενος πάνω στο όχημα. 

Κλείσιμο
Ξαφνικά, η Χόκινς ανεβαίνει στο σκούτερ και φεύγει με ταχύτητα. Παράλληλα ο Σάντγουικ προσπαθεί να κρατηθεί από το σκούτερ, με αποτέλεσμα να βγει το παντελόνι του, αλλά εκείνη συνέχισε να απομακρύνεται, μέχρι που τελικά ο άτυχος 63χρονος έμεινε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, ανήμπορος να σηκωθεί. Αργότερα, η 41χρονη εγκατέλειψε το σκούτερ στο δρόμο, επειδή έμεινε από μπαταρία. 

Ο Σάντγουικ έμεινε εκεί όλη τη νύχτα σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Βρέθηκε έτοιμος να χάσει τις αισθήσεις του από υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ, γύρω στις 6 το πρωί όπου μετά βίας μπόρεσε να ψελλίσει τις λέξεις «Κιμ» και «ληστεία». Αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Ο 63χρονος έπασχε από μια βαριάς μορφής εκδοχή της νόσου του Πάρκινσον.

Η Χόκινς καταδικάστηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου σε έξι χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση στο Gloucester Crown Court - για τα τρία αδικήματα που συνδέονται με τον θάνατο του Σάντγουικ, καθώς και για άλλες ξεχωριστές κατηγορίες.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι οι δυο τους είχαν επαφές από το 2021 και ότι η Χόκινς προσπαθούσε διαρκώς να του πάρει χρήματα, μιας και την περίοδο που διαδραματίστηκε το περιστατικό, ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιθέα: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με την 27χρονη να «καρφώνεται» σε κολόνα - Δείτε βίντεο

Μάριος Αθανασίου για την ανάρτησή του: Ήταν αστοχία, η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, ζητώ συγγνώμη

Θεσσαλονίκη: «Πάμε να ξεσκίσουμε όλα τα σπίτια» - Οι διάλογοι των εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης