Ουκρανία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Σούμι

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε σε πάνω από πέντε ουκρανικές περιφέρειες 12 από τα 18 drones που εξαπολύθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της νύκτας

Ρωσικές επιθέσεις στη διάρκεια της νύκτας προκάλεσαν ζημιές σε μια επιχείρηση στην περιφέρεια του Σούμι και τον τραυματισμό τουλάχιστον 9 ανθρώπων, ενώ επλήγη επίσης μια βιομηχανική εγκατάσταση στην περιφέρεια της Πολτάβα, ανακοίνωσαν σήμερα τοπικές αρχές.

Αεροπορικό πλήγμα στη βορειοανατολική πόλη Σούμι προκάλεσε πυρκαγιά και οι περιφερειακές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα.



Επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους έπληξε μια βιομηχανική εγκατάσταση στην Πολτάβα χωρίς να προκαλέσει θύματα, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Φίλιπ Πρόνιν.



Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε σε πάνω από πέντε ουκρανικές περιφέρειες 12 από τα 18 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εξαπολύθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της νύκτας. Άλλα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπεσαν στο ουκρανικό έδαφος.

Η Ρωσία χρησιμοποίησε επίσης στην επίθεσή της έναν πύραυλο Ισκαντέρ-Μ, πρόσθεσε η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.




Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε ξανά άδεια η επιχειρηματίας στο λούνα παρκ της οποίας σκοτώθηκε η 13χρονη στον Αλμυρό

Ληστής εισέβαλε στα σπίτια μάνας και κόρης στον Βύρωνα - Άσκησε βία σε 86χρονη

Σήμερα η γαμήλια τελετή του Κασσελάκη με τον Τάιλερ - Το μενού της δεξίωσης και το πάρτι στο Ακρωτήρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr