Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που συναντήθηκαν τα αποξενωμένα αδέλφια - Τι είπαν για τη συμπεριφορά τους οι παριστάμενοι στην κηδεία

william_harry
Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι έδωσαν το παρών στην κηδεία του θείου τους την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια κράτησαν αποστάσεις μεταξύ τους και κάθισαν χωριστά, χωρίς καν να μιλήσουν ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον του Χάρι είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα απείχε από την κηδεία του Λόρδου Φέλοους στο Νόρφολκ, εξαιτίας ανησυχιών που είχε για την ασφάλειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τελικά όμως ο πρίγκιπας ταξίδεψε κρυφά την τελευταία στιγμή στην πατρίδα του από το Λος Άντζελες, προκειμένου να αποχαιρετίσει τον θείο του.

Ο λόρδος Φέλοους, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα, ήταν παντρεμένος με τη λαίδη Τζέιν Σπένσερ, αδελφή της μητέρας του Χάρι και του Ουίλιαμ, Νταϊάνα, και διετέλεσε προσωπικός γραμματέας της εκλιπούσας βασίλισσας.


Κλείσιμο



Παρότι ορισμένοι θεωρούσαν ότι η κοινή παρουσία τους στην κηδεία θα τους έδινε την ευκαιρία να αναθερμάνουν τις παγωμένες τους σχέσεις, παρευρισκόμενοι που μίλησαν στα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια τέτοια ελπίδα είναι μάλλον αβάσιμη. Τα δύο αποξενωμένα αδέφια, που βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος στον ίδιο χώρο, έφτασαν διακριτικά στην τελετή και κάθισαν και οι δύο στο πίσω μέρος της εκκλησίας, αλλά χωριστά. Κανείς από τους παριστάμενους δεν τους είδε να μιλούν μεταξύ τους, σύμφωνα με την Daily Mail και τη Sun.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδοτική εταιρεία του Χάρι ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει η χαρτόδετη έκδοση των πολυσυζητημένων απομνημονευμάτων του πρίγκιπα με τίτλο Spare.

Η επανέκδοση του Spare, τον Οκτώβριο, αναμένεται να αναζωπυρώσει επίσης τις αποκαλύψεις βόμβα του πρίγκιπα εναντίον της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον έσπρωξε κάποτε πάνω σε ένα μπολ σκύλου το οποίο έσπασε, κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα εκρηκτικού καβγά μεταξύ τους.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν εγερθεί ερωτήματα σχετικά με το εάν ο Χάρι σκόπευε να επικαιροποιήσει τη χαρτόδετη έκδοση με ένα νέο κεφάλαιο - υπό το πρίσμα της διάγνωσης του βασιλιά με καρκίνο και των συνεχιζόμενων εντάσεων στη βασιλική οικογένεια το τελευταίο 12μηνο. Το γεγονός ότι τελικά επέλεξε να μην προσθέσει νέες αποκαλύψεις ερμηνεύτηκε από ορισμένους ως μια προσπάθεια κατευνασμού των συγγενών του.

Η τελευταία φορά που τα αδέλφια συναντήθηκαν ήταν για τη στέψη του βασιλιά - πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Και σ' εκείνη την περίσταση είχαν καθίσει χωριστά και απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί. Πριν από αυτό, είχαν φωτογραφηθεί για τελευταία φορά μαζί στην κηδεία της εκλιπούσας βασίλισσας το 2022.


Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε ξανά άδεια η επιχειρηματίας στο λούνα παρκ της οποίας σκοτώθηκε η 13χρονη στον Αλμυρό

Ληστής εισέβαλε στα σπίτια μάνας και κόρης στον Βύρωνα - Άσκησε βία σε 86χρονη

Σήμερα η γαμήλια τελετή του Κασσελάκη με τον Τάιλερ - Το μενού της δεξίωσης και το πάρτι στο Ακρωτήρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης