Καντίροφ: Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του - «Έχω σώμα νεαρού»

Καντίροφ: Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του - «Έχω σώμα νεαρού»

«Αν τραγουδάω, αυτό σημαίνει ότι είμαι ζωντανός» τόνισε ο ηγέτης της Τσετσενίας

kadyrov
Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ διέψευσε και πάλι τις φήμες για την υγεία του, λέγοντας το βράδυ της Πέμπτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «οι γιατροί λένε ότι έχω το σώμα ενός νεαρού».

Σύμφωνα με το Politico, ο Καντίροφ, ένας από τους βασικούς συμμάχους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στον πόλεμο του εναντίον της Ουκρανίας, έκανε live στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας, όταν ένας από τους ακολούθους του ρώτησε για την υγεία του.

«Αν τραγουδάω, αυτό σημαίνει ότι είμαι ζωντανός», είπε ο Καντίροφ, ο οποίος είχε ξεκινήσει το βίντεο τραγουδώντας. «Η υγεία μου είναι καλή, κάνω μικρές επισκευές κάθε τρεις μήνες και κάθε έξι μήνες μεγάλες επισκευές» είπε αστειευόμενος.

Ο Καντίροφ έχει αναγκαστεί επανειλημμένα να διαψεύσει τις φήμες ότι πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας και αναζητά ένα σχέδιο διαδοχής, καθώς εμφανίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στο οποίο φαίνεται να μπερδεύει τα λόγια του.

Κλείσιμο
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Καντίροφ ισχυρίστηκε στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι «μια ελαφριά ανεπάρκεια σε βιταμίνη D». Στη συνέχεια, η κάμερα έδειξε πλάνα με τον Καντίροφ να κάνει 30 push-ups, αν και δεν ήταν σαφές πότε γυρίστηκε.

Τον Απρίλιο, ο Καντίροφ έδειξε επίσης γνωμάτευση από γιατρό στο γυμναστήριο σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες για την υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ερωτήματα για το λευκό ποινικό μητρώο που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον δήμο Λάρισας


«Φοβόμουν μη με σφάξει» λέει η 86χρονη που ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο ληστή δύο φορές την ίδια ημέρα στον Βύρωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης