Ιταλία: 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Ιταλία: 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει στο 112 ισχυριζόμενος ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή ήταν υπεύθυνος για τις δολοφονίες της μητέρας του και του 12χρονου αδελφού του

milano-dolofonies
Eνας 17χρονος ομολόγησε την Κυριακή ότι σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα και τον 12χρονο αδελφό του στο σπίτι τους στο Παντέρνο Ντουνιάνο κοντά στο Μιλάνο, δήλωσαν πηγές της ιταλικής αστυνομίας.

Μετά από μακρά ανάκριση, ο έφηβος άλλαξε την προηγούμενη εκδοχή του για τα γεγονότα λέγοντας ότι σκότωσε όχι μόνο τον πατέρα του αλλά ολόκληρη την οικογένειά του, σύμφωνα το πρακτορείο ANSA.

Ο έφηβος νωρίς το πρωί της Κυριακής τηλεφώνησε στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 λέγοντας ότι είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, αφού ο άντρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη μητέρα του και τον 12χρονο αδελφό του στο σπίτι τους. Είπε ότι ξύπνησε αφού άκουσε τη μητέρα και τον αδελφό του να ουρλιάζουν και μπήκε στο δωμάτιο για να βρει τον πατέρα του με ένα μαχαίρι στο χέρι δίπλα στα πτώματά τους στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Κλείσιμο


Ο έφηβος είπε ότι στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι από τα χέρια του πατέρα του και τον σκότωσε, πριν ομολογήσει ότι φέρεται να διέπραξε και τους τρεις φόνους ο ίδιος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν αποκλίσεις στην εκδοχή του αγοριού για τα γεγονότα, σημειώνοντας για παράδειγμα ότι δεν είχε σημάδια στο σώμα του από καυγά με τον πατέρα του.

Οι δολοφονίες συνέβησαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα, δήλωσαν πηγές της έρευνας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η τετραμελής οικογένεια το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε τα 51α γενέθλια του πατέρα με συγγενείς.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Γερμανία – Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD, κατέρρευσαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού

Δάνης Κατρανίδης: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του - Ένα φιλί για τον δρόμο και καλή αντάμωση, γράφει η Ελίζα Πάλλη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης