Οικογενειακή τραγωδία στη Βρετανία - Νεκροί μέσα σε σπίτι βρέθηκαν πατέρας και οι τρεις μικροί γιοι του, το σενάριο που εξετάζεται

Οικογενειακή τραγωδία στη Βρετανία - Νεκροί μέσα σε σπίτι βρέθηκαν πατέρας και οι τρεις μικροί γιοι του, το σενάριο που εξετάζεται

Η Αστυνομία εξετάζει το σενάριο ο πατέρας να σκότωσε τους τρεις μικρούς γιους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

pateras_gioi_britain
Οικογενειακή τραγωδία στο Σάρεϊ της Βρετανίας, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκαν σε σπί της περιοχής νεκρά τρία μικρά παιδιά και ο πατέρας τους. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το ανατριχιαστικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ο πατέρας - πιθανότατα πολωνικής καταγωγής - φέρεται να σκότωσε πρώτα τους γιους του - όλοι κάτω των 4 ετών - και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν από την αρχή πως το φρικτό περιστατικό σε μια «ήσυχη γειτονιά» του Σάρεϊ ήταν μεμονωμένο και δεν ενεπλάκη κάποιος κάποιος άλλος, πυροδοτώντας φόβους ότι ο άντρας μπορεί να σκότωσε τα παιδιά του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

paidia_surrey


Κλείσιμο
Η μητέρα των μικρών αγοριών και οι συγγενείς τους υποστηρίζονται επί του παρόντος από ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας. Παράλληλα, αυτό που προέκυψε από τα αστυνομικά αρχεία, ήταν πως οι αστυνομικοί είχαν ξανά μια επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια τον Αύγουστο του 2023.

Σε δηλώσεις που έκανε ένας γείτονας της οικογένειας στην εφημερίδα «The Sun» ανέφερε για τον Πολωνό, που εργαζόταν σε βουλκανιζατέρ, πως «φαινόταν υπέροχος τύπος, αλλά δεν μπορούσες να του μιλήσεις γιατί ήταν πάντα τόσο αγχωμένος. Ήταν μια όμορφη οικογένεια. Τα παιδιά είχαν καλή φροντίδα από τους γονείς τους».


Ένας άλλος γείτονας είπε ότι τα αγόρια ήταν «αγγελικά, γελούσαν πάντα και ήταν χαρούμενα», ενώ κάποιος άλλος σημείωσε πως δεν είχε διακρίνει προβλήματα στη συγκεκριμένη οικογένεια. «Δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί - ούτε θόρυβος, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα».



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ιαπωνία: Έφηβη αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό και σκότωσε γυναίκα που περνούσε από κάτω

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα

Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης