Βρετανία: Υπουργός αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Κορνουάλη - Δείτε φωτογραφίες

Βρετανία: Υπουργός αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Κορνουάλη - Δείτε φωτογραφίες

«Η αγάπη κερδίζει», δήλωσε ο 44χρονος βουλευτής σε μήνυμά του στην πλατφόρμα Χ

luke-pollard-xr
Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Βρετανός Λουκ Πόλαρντ από το κόμμα των Εργατικών ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του, Σίδνεϊ Ρόμπερτσον, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Ο 44χρονος Πόλαρντ, αρμόδιος σε θέματα Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας και δεινός κολυμβητής ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter) ότι παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες τον αγαπημένο του.

Aν και η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι εμφανής, το ζευγάρι δεν την αποκαλύπτει. Ωστόσο, πολλοί ακόλουθοι στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Σίδνεϊ φαίνεται τουλάχιστον 12 χρόνια μικρότερος του Λουκ.

luke-pollard-wedding-es
Κλείσιμο


«Ορισμένα προσωπικά νέα: Ο Σίδνεϊ και εγώ παντρευτήκαμε πριν από μερικές εβδομάδες σε μια μικρή τελετή στο Πορτ Έλιοτ στην Κορνουάλη. Ο Σίδνεϊ είναι ο βράχος μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τον αποκαλώ σύζυγό μου. Όταν μεγάλωνα, ήταν παράνομο να παντρεύονται δύο άντρες. Έχουμε κάνει πολύ δρόμο. Η αγάπη κερδίζει», γράφει στο μήνυμά του ο Πόλαρντ ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός.



Στη μία φωτογραφία, μάλιστα, οι νιόπαντροι ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ο βουλευτής των Εργατικών του Πλίμουθ, Λουκ Πόλαρντ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του Σίδνεϊ, από την πρώτη στιγμή που τον είδε , όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Ο Σίδνεϊ έκανε πρόταση γάμου στον Λουκ ενώ οι δύο άνδρες περπατούσαν σ΄ένα μονοπάτι της νοτιοδυτικής ακτής κοντά στο Πλίμουθ τον Αύγουστο του 2022. Αφού ο Λουκ είπε το «ναι», το ζευγάρι απόλαυσε το μπάνιο του.

Ο Πόλαρντ ανακοίνωσε ότι είναι ενθουσιασμένος για τον γάμο του με τον μακροχρόνιο σύντροφό του και δήλωσε ότι περνώντας στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης του ζευγαριού, νιώθει «υπέροχα».

Ο Σίδνεϊ Ρόμπερτσον κατάγεται από το Χονγκ Κονγκ και είναι χορευτής σύγχρονης μουσικής.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης