«Ο Νετανιάχου να κάνει ό,τι μπορεί για να μας ελευθερώσει, υποφέρουμε» - Το τελευταίο βίντεο της 24χρονης ομήρου που εκτελέστηκε από τη Χαμάς

Η Εντέν Γιερουσάλμι είναι μια από τους έξι ομήρους που εντοπίστηκαν νεκροί σε τούνελ κάτω από τη Γάζα

Το τελευταίο βίντεο της 24χρονης Εντέν Γιερουσάλμι, της μιας από τους έξι ομήρους που εκτελέστηκε από τη Χαμάς τα προηγούμενα 24ωρα με αποτέλεσμα να προκληθεί λαϊκή οργή, έδωσε στη δημοσιότητα η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση.

Στο βίντεο φαίνεται η 24χρονη, η οποία εργαζόταν ως μπαργούμαν στο μουσικό φεστιβάλ Νόα κατά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, να απευθύνεται, μεταξύ άλλων, στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, και να τον καλεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τους ελεθυθερώσει. «Υποφέρω και υποφέρουμε όλοι» λέει η 24χρονη.

Στο ίδιο βίντεο η νεαρή κοπέλα απευθύνεται συγκινημένη στην οικογένειά της εκφράζοντας την αγάπη στους γονείς και τις δύο αδερφές της λέγοντας «μου λείπετε».



Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο για το οποίο έδωσε την άδεια η οικογένεια της Έντεν, οι συγγενείς της σε μήνυμά τους ανέφεραν τα εξής: «Αγαπημένη μας Έντεν, σε αγαπάμε πολύ και μας λείπεις. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας»

Την ημέρα της απαγωγής της η 24χρονη είχε στείλει σε συγγενείς της ένα βίντεο με πύραυλο να χτυπάει στο φεστιβάλ ενώ η ίδια καλούσε την αστυνομία και ζητούσε βοήθεια.

Τις επόμενες τέσσερις ώρες, μάλιστα, η 24χρονη ήταν στο τηλέφωνο με τις αδερφές της με τις τελευταίες της λέξεις να είναι «με έπιασαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης με πλαστή διαθήκη διεκδικούσε περιουσία 1 εκατ. ευρώ

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο

Βίντεο: Η στιγμή που φάλαινα 30 τόνων πετάει στον αέρα κολυμβητή στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr