Βρετανία: 80χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση - Πέντε παιδιά συνελήφθησαν για την υπόθεση

Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο χθες, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το βράδυ

Πέντε παιδιά συνελήφθησαν για την δολοφονία ενός 80χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε σε πάρκο της κομητείας Λέστερσάιρ, στην Βρετανία.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο Sky News, ο 80χρονος, ο οποίος διέμενε σε μια πόλη της κομητείας, έβγαζε βόλτα το σκύλο του περίπου στις 6:39 το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, όταν δέχθηκε μια σοβαρή επίθεση.

Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο χθες, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το βράδυ.

Τα πέντε παιδιά που συνελήφθησαν είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι -και τα δύο 14 ετών- καθώς και δύο κορίτσια και ένα αγόρι, όλα ηλικίας 12 ετών, τα οποία ανακρίνονται από την αστυνομία.

Το θύμα πιστεύεται ότι φορούσε μαύρο πουλόβερ και γκρι σορτσάκι και η αστυνομία δήλωσε ότι οι δράστες έφυγαν πριν φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η κόρη του άνδρα δήλωσε στον ιστότοπο LeicestershireLive την επομένη της επίθεσης ότι τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος, αφού άκουσε κάτι έξω από το σπίτι της και βγήκε να δει τι συνέβαινε. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της γυναίκας, ο πατέρας της βρισκόταν «δευτερόλεπτα» μακριά από το σπίτι του όταν συνέβη η επίθεση.

Η γυναίκα - που δεν έδωσε το όνομά της - είπε ότι ο πατέρας της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Νότιγχαμ με τραύματα στη σπονδυλική στήλη και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση και τον τόπο του συμβάντος και έχει απευθύνει έκκληση για τυχόν μαρτυρίες, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται προληπτικά περιπολίες στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανένδοτος ο Πολάκης στη χείρα φιλίας Κασσελάκη: «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει» στην K.E, διαμηνύει: 'Oλο το παρασκήνιο

Ιταλία: «Ήθελα να αποκοπώ από την οικογένειά μου», λέει ο 17χρονος που έσφαξε γονείς και αδελφό

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Υφίσταμαι σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 μου χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr