Ιταλία: Με 68 μαχαιριές σκότωσε ο 17χρονος την οικογένειά του - «Τους χτυπούσα στον λαιμό γιατί δεν ήθελα να υποφέρουν»

Ιταλία: Με 68 μαχαιριές σκότωσε ο 17χρονος την οικογένειά του - «Τους χτυπούσα στον λαιμό γιατί δεν ήθελα να υποφέρουν»

Τα περισσότερα χτυπήματα δέχθηκε ο 12χρονος αδελφός του με τον οποίο έπαιζαν Playstation λίγες ώρες πριν το φονικό

italia-doloronia23
Σοκαρισμένη παραμένει η Ιταλία από την άγρια τριπ΄λη δολοφονία με δράστη τον 17χρονο Ρικάρντο και θύματα τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον 12χρονο αδελφό του.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο 17χρονος κατάφερε συνολικά 68 χτυπήματα στους γονείς και τον αδελφό του υποστηρίζοντας στην ομολογία του ότι τους μαχαίρωνε κυρίως στον λαιμό «γιατί δεν ήθελα να υποφέρουν».

Σύμφωνα με την Il Mesaggero ο 17χρονος λέει τώρα ότι «αν μπορούσα θα γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν πίστευα ότι θα έφτανα στο σημείο να τους σκοτώσω αλλά είχα σκέψεις θανάτου το τελευταίο διάστημα».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα τα περισσότερα από τα 68 χτυπήματα δέχθηκε ο 12χρονος αδελφός του Ρικάρντο με τον οποίο ο ανήλικος δολοφόνος έπαιζε Playstation το βράδυ πριν το φονικό.

Κλείσιμο
Il 17enne di Paderno, da ragazzo normale a killer spietato - Estate in diretta 03/09/2024


Όπως μετέφερε ο δικηγόρος του, ο 17χρονος υποστηρίζει πως «δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη εκείνο το βράδυ».

Οι εισαγγελικές αρχές, ωστόσο, πιστεύουν ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα υποστηρίζοντας ότι ο Ρικάρντο είχε σχεδιάσει την τριπλή δολοφονία. Όπως υποστηρίζουν ο 17χρονος αρχικά έδωσε το «παρών» στη γιορτή για τα γενέθλια του πατέρα του, τον οποίο σκότωσε ενώ του ζητούσε βοήθεια, στη συνέχεια περίμενε τους γονείς και τον αδελφό του να πάνε για ύπνο, και πέντε λεπτά πριν από τις δύο τα ξημερώματα κατέβηκε στην κουζίνα και πήρε το μαχαίρι για να τους σκοτώσει.

Pluriomicidio famiglia Paderno. Pm: non c’è un movente


Από την πλευρά του το αγόρι φέρεται να επιμένει στην εκδοχή της «ασφυξίας» που ένιωθε στην οικογένειά του. «Ήταν μια ιδέα που προέκυψε εκείνη τη στιγμή, για να βρω μια λύση στην ανησυχία μου που δεν καταλάβαινα από πού προερχόταν. Ένιωθα ασφυξία, ήθελα να ζήσω ελεύθερος. Ένιωθα μόνος ακόμη και ανάμεσα σε άλλους. Δεν είχα πραγματικό διάλογο με κανέναν. Ήταν σαν να μην με καταλάβαινε κανείς».

Όπως μεταφέρουν εισαγγελικές πηγές σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο 17χρονος «έχει επίγνωση της σοβαρότητας της πράξης του και ότι η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι χρειάζεται».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης