Μέση Ανατολή: Επίθεση με 65 ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Ζημιές σε ένα σπίτι, ανέφεραν οι IDF

Οι IDF σημείωσαν ότι ορισμένες από τις 65 συνολικά ρουκέτες αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα, ενώ άλλες έπληξαν ανοιχτές περιοχές, προκαλώντας πυρκαγιές - Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη

Μπαράζ ρουκετών εκτοξεύτηκε νωρίς το απόγευμα από τον Λίβανο προς την την περιοχή της Γαλιλαίας, στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).

Αρκετές ρουκέτες έπληξαν τη βόρεια πόλη Κιριάτ Σμόνα, προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον ένα σπίτι, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.



Οι IDF σημείωσαν ότι ορισμένες από τις 65 συνολικά ρουκέτες αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα, ενώ άλλες έπληξαν ανοιχτές περιοχές, προκαλώντας πυρκαγιές, με την πυροσβεστική να κινητοποιείται για την κατάσβεσή τους.

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν, λιβανέζικη Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ, υποστηρίζοντας ότι είχε στόχο ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις.



Αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα βλήμα εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο στη συνοριακή κοινότητα Στούλα και άλλες πέντε ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στο Ζαρ'ιτ στη Δυτική Γαλιλαία, σύμφωνα με τις IDF.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στις επιθέσεις αυτές, την ευθύνη των οποιών επίσης ανέλαβε η Χεζμπολάχ.


Ειδήσεις σήμερα:

Πυροσβέστες, διευθυντές άλλοι με κοστούμια, άλλοι με σκουλαρίκια - Ποιοι ήταν οι 51 βιαστές της Ζιζέλ και τι υποστηρίζουν

Συγκλονίζει o πυροσβέστης που έχασε τη σύζυγο και το 6 μηνών βρέφος τους στο Μάτι: «Δεν λειτούργησε τίποτα»


Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα και Kasselistas κατά Κασσελάκη για το όνομα του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr