Ρωσία: Απόλυτες ανοησίες οι αμερικανικοί ισχυρισμοί περί ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές των ΗΠΑ

Ρωσία: Απόλυτες ανοησίες οι αμερικανικοί ισχυρισμοί περί ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές των ΗΠΑ

Δημοσίευμα του CNN μετέδωσε ότι η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να κατηγορήσει τη Ρωσία για μια εκστρατεία επηρεασμού των εκλογών

biden
Η Ρωσίδα βουλευτής Μαρία Μπούτινα χαρακτήρισε σήμερα απόλυτες ανοησίες τις κατηγορίες που σχεδιάζουν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας για μια εκστρατεία επηρεασμού των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι η Μόσχα πιστεύει ότι ο μόνος νικητής των αμερικανικών εκλογών θα είναι το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύστημα.

Η Μπούτινα απάντησε μετά από δημοσίευμα του CNN που μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ότι η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να κατηγορήσει σήμερα τη Ρωσία για μια εκστρατεία επηρεασμού των εκλογών, χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πλατφόρμες με στόχο την παραπληροφόρηση Αμερικανών ψηφοφόρων.

«Οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ ήταν και είναι απόλυτες ανοησίες και κυνήγι μαγισσών», απάντησε η Μπούτινα, όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα του CNN. Η Μπούτινα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 μηνών στις ΗΠΑ επειδή ενεργούσε ως μια Ρωσίδα πράκτορας και σήμερα είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Ενιαία Ρωσία.

«Η Ρωσία πιστεύει ότι δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ - ο μόνος νικητής είναι το ιδιωτικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύσημα των ΗΠΑ. Αυτό είναι το σημαντικό- και τίποτα άλλο", τόνισε η ίδια.

Κλείσιμο
Το Κρεμλίνο και το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι η Μόσχα δεν έχει ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές, αλλά τις παρακολουθεί στενά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Αβρότητες Ερντογάν - Σίσι στην Άγκυρα μετά τα «δολοφόνος και πραξικοπηματίας» του Τούρκου προέδρου

Γαλλία: Οι κινήσεις του Πελικό που «έκαψαν» τον ίδιο και τους βιαστές της συζύγου του - Πώς «ψάρευε» τους κακοποιητές της

Ιταλία: «Δεν θα τον εγκαταλείψουμε» λέει ο παππούς του 17χρονου που έσφαξε τους γονείς και τον αδελφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης