Ζάκυνθος: Με συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε ο πυγμάχος Κάλουμ Σίμπσον την αδερφή του που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζάκυνθος: Με συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε ο πυγμάχος Κάλουμ Σίμπσον την αδερφή του που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Λίλι δυστυχώς απεβίωσε», έλεγε η ανάρτησή του

Lily-arthrou
Ο Βρετανός πρωταθλητής πυγμαχίας, Κάλουμ Σίμπσον απέτισε φόρο τιμής στην έφηβη αδελφή του Λίλι-Ρέι, αποκαλύπτοντας ότι έχασε τη ζωή της πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα στη Ζάκυνθο.

Σε μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Σίμπσον δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του με την αγαπημένη του αδερφή, σε μία εκ των οποίων την κρατά αγκαλιά. Στην ανάρτηση έγραψε τα εξής:

«Ραγίζει η καρδιά μου που σας ανακοινώνω ότι η πανέμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι- Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά παρά τις βέλτιστες προσπάθειες των γιατρών, η Λίλι δυστυχώς απεβίωσε. Θα σε αγαπώ για πάντα», έλεγε η ανάρτησή του. 

Κλείσιμο


«Παρόλο που συνήθιζε να μου τηλεφωνεί για να παραπονιέται ότι την αποκαλούσαν " η αδελφή του Κάλουμ Σίμπσον" ή "η αδελφή του μποξέρ", ξέρω ότι λάτρευε την φήμη που έχω αποκτήσει. Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη», συνέχισε ο Σίμπσον στην ανάρτησή του. 

lily-1


Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αθλητές του χώρου της πυγμαχίας μοιράστηκαν μέσα από σχόλιά τους την λύπη τους για τον χαμό της αδελφής του αθλητή, αλλά και προσωπικοί φίλοι και άνθρωποι από τον κύκλο της Λίλι - Ρέι έγραψαν σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο μποξέρ. «Η Λίλι ήταν το πιο όμορφο, αστείο, καλόκαρδο κορίτσι, που θα έκανε τα πάντα για τον καθένα!» έγραψε ένας, ενώ άλλος σημείωσε: «Ήταν τόσο υπέροχη φίλη»

lily-2


Ο Κάλουμ Σίμπσον είναι ένας 27χρονος πυγμάχος σούπερ μεσαίων βαρών από το Μπάρνσλεϊ, ενώ έχει διατελέσει πρωταθλητής Βρετανίας, Κοινοπολιτείας και ηπείρου της WBA. 
Αυτή την περίοδο έχει κατακτήσει ένα ρεκόρ 15 νικών σε όλους τους επαγγελματικούς του αγώνες.


Πυροσβέστες, διευθυντές άλλοι με κοστούμια, άλλοι με σκουλαρίκια - Ποιοι ήταν οι 51 βιαστές της Ζιζέλ και τι υποστηρίζουν

Συγκλονίζει o πυροσβέστης που έχασε τη σύζυγο και το 6 μηνών βρέφος τους στο Μάτι: «Δεν λειτούργησε τίποτα»


Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα και Kasselistas κατά Κασσελάκη για το όνομα του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης