Μακελειό στη Τζόρτζια: «Άρρωστο και παρανοϊκό τέρας» ο δράστης, λέει ο Τραμπ

Δράστης των πυροβολισμών με τους τέσσερις νεκρούς (δύο μαθητές και δύο δάσκαλοι) και τους 30 τραυματίες στο λύκειο Apalachee είναι ένας 14χρονος μαθητής του σχολείου, που είναι υπό κράτηση

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «άρρωστο και παρανοϊκό τέρας» τον δράστη του αιματηρού περιστατικού με πυροβολισμούς σε λύκειο στη Τζόρτζια, κατά το οποίο σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι.

«Αυτά τα λατρεμένα παιδιά μάς τα πήρε πολύ νωρίς ένα άρρωστο και παρανοϊκό τέρας», κατήγγειλε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές με ανάρτησή στο κοινωνικό του δίκτυό του, το Truth Social.




Ο δράστης των πυροβολισμών με τους τέσσερις νεκρούς (δύο μαθητές και δύο δάσκαλοι) και τους 30 τραυματίες στο λύκειο Apalachee στην Τζόρτζια είναι ένας 14χρονος μαθητής του σχολείου, που είναι υπό κράτηση.

Επίσης, αξιωματούχοι δήλωσαν στο CNN πως το σχολείο δέχθηκε τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για το τι θα συμβεί, υποστηρίζοντας ότι «θα υπάρξουν πυροβολισμοί σε πέντε σχολεία και ότι το Apalachee θα ήταν το πρώτο».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να δεχθούν ότι οι φονικοί πυροβολισμοί στα σχολεία της χώρας «γίνονται ο κανόνας», δήλωσε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν λέγοντας ότι «θρηνεί» για τους θανάτους.


Ειδήσεις σήμερα:

Μακελειό στην Τζόρτζια: Ένας 14χρονος μαθητής του σχολείου ο δράστης - Προηγήθηκε τηλεφώνημα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο, έφαγε με τη Μαράια σε ελληνική ταβέρνα - Δείτε φωτογραφίες

Ατζούν Ιλιτζαλί: Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός - Παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr