Γαλλία: Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Ο διεστραμμένος άνδρας είχε κατηγορήσει τη γυναίκα του για... απιστία όταν εκείνη κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από τους βιασμούς στους οποίους την υπέβαλε, ενώ ήταν ναρκωμένη

Με την αποκάλυψη ότι ο Ντομινίκ Πελικό είχε βιάσει ο ίδιος πάνω από 200 φορές τη σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό ενώ ήταν ναρκωμένη, και προτού εκείνος προσκαλέσει περισσότερους από 70 αγνώστους να τον μιμηθούν, επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα φέρνει στην επιφάνεια όλο και πιο οδυνηρές, όλο και πιο διεστραμμένες λεπτομέρειες.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στην τρίτη ημέρα της δίκης στην Αβινιόν, ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ο Ζερεμί Μπος Πλατιέρ, ο πρώτος αστυνομικός που ανακάλυψε την πραγματική δράση του Ντομινίκ Πελικό. Σύμφωνα με τον Πλατιέρ, ο Πελικό «χόρτασε» την προσωπική μανία του ως βιαστή, έχοντας ασελγήσει στην αναίσθητη και ολότελα ανύποπτη σύζυγό του τουλάχιστον 200 φορές. Κατόπιν αποφάσισε να μοιραστεί την ηδονή με άλλους άντρες, ουσιαστικά με οποιονδήποτε θα αντλούσε ικανοποίηση από τη σεξουαλική συνεύρεση με ένα γυναικείο κορμί που δεν διέφερε πολύ από πτώμα.

Ο Ζερεμί Μπος Πλατιέρ έκανε λόγο για 20.000 βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό, υλικό που κατά τη δική του εκτίμηση κατέγραφε και ταξινομούσε ο 72χρονος σήμερα Ντομινίκ Πελικό, σε ένα διάστημα περίπου 9-10 ετών, από το 2011 όταν ξεκίνησε το βίτσιο έως τη σύλληψή του το 2020.



Για τον τρόπο δράσης του Πελικό διαφωτιστικές ήταν οι περιγραφές του Τζαλίλ Αμρ, συνηγόρου ενός από τους 50 άντρες που κατηγορούνται για συνέργεια με τον ακόλαστο βιαστή Ντομινίκ Πελικό. Πελάτης του Αμρ είναι ο Ρεντουάν Αζουγκάχ, ένας 40χρονος άνεργος Μαροκινός, ο οποίος τυγχάνει και οικογενειάρχης, ως πατέρας (τουλάχιστον) τριών τέκνων.

«Ο Πελικό φερόταν σαν διεστραμμένος Στίβεν Σπίλμπεργκ, ή ίσως σαν σκηνοθέτης σε σκηνή από ταινία με τον Τζέιμς Μποντ. Έδινε οδηγίες στον πελάτη μου» αποκάλυψε ο Τζαλίλ Αμρ «'κάνε αυτό', 'κάνε το άλλο', 'φέρε το πόδι της εδώ', 'τράβα το χέρι της έτσι' κ.λπ. Σαν να σκηνοθετούσε ταινία. Θα τα δείτε όλοι αυτά, όταν θα προβληθούν τα βίντεο στο δικαστήριο».

Ο Ρεντουάν Αζουγκάχ αρνείται την ενοχή του για το βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, όπως και όλοι οι συγκατηγορούμενοί του, επικαλούμενος κατά βάσιν το επιχείρημα πως πίστευε ότι λαμβάνει μέρος σε ένα προχωρημένο σεξουαλικό παιχνίδι, εξυπακούεται με την συγκατάθεση της Ζιζέλ Πελικό. Ο Αζουγκάχ είχε συνευρεθεί δύο φορές με την Πελικό εν αγνοία της, την άνοιξη του 2019 και η μορφή του έχει ταυτοποιηθεί «κατά 94%» όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, μέσω του βιντεοσκοπημένου, ενοχοποιητικού υλικού που κατασχέθηκε από την αστυνομία αφού βρέθηκε στην κατοχή του Ντομινίκ Πελικό.

Ο Πελικό, εκτός από σκηνοθέτης των οργίων ασέλγειας εις βάρος της συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών τους, είχε και το ρόλο του συμπρωταγωνιστή. Εναλλασσόταν με τους άγνωστους βιαστές της Ζιζέλ Πελικό, σε συνευρέσεις πολύωρες ενίοτε, ακόμη και εξάωρες.

Ο αστυνομικός Πλατιέρ έθεσε υπόψιν του δικαστηρίου ένα χαρακτηριστικό μήνυμα, από αυτά που ο Ντομινίκ Πελικό αντάλλασσε με τους υποψήφιους βιαστές της συζύγου του κατά κόρον. «Ψάχνω έναν διεστραμμένο συνεργό για να γ... τη γυναίκα μου εναλλάξ ενώ εκείνη κοιμάται του καλού καιρού. Παίρνει υπνωτικά κάθε βράδυ, κι εγώ κάνω ελεύθερα ό,τι θέλω. Δεν θα σε δει, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

Μάλιστα, όταν η Ζιζέλ Πελικό πληροφορήθηκε από το γυναικολόγο της ότι έπασχε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, κάτι που για την ίδιαν ήταν εντελώς ανεξήγητο εφόσον δεν θυμόταν να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον άλλον εκτός του συζύγου της, ο Ντομινίκ Πελικό την κατηγόρησε για απιστία.

«Ώστε αυτά κάνεις όταν μου λες ότι πας για ποδήλατο ή για να παίξεις boules. Να όμως που καρφώθηκες από αυτό που κόλλησες».

Η δίκη για την ανήκουστη υπόθεση Πελικό συνεχίζεται στη Γαλλία και αναμένεται να διαρκέσει έως το Δεκέμβριο του 2024. Ο Ντομινίκ Πελικό έχει παραδεχθεί την ενοχή του για την αδιανόητη, κατ' εξακολούθησιν κακοποίηση της συζύγου του, επιμένει όμως στη συνενοχή των άλλων 50 κατηγορουμένων.


Ειδήσεις σήμερα:

Μακελειό στην Τζόρτζια: Ένας 14χρονος μαθητής του σχολείου ο δράστης - Προηγήθηκε τηλεφώνημα

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Η Ρεπουμπλικανή Λιζ Τσέινι θα ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις – «Κίνδυνος ο Τραμπ»

Ατζούν Ιλιτζαλί: Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός - Παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr