Γαλλία: O Πελικό ζητούσε από τους βιαστές της γυναίκας τους να μη φορούν προφυλακτικό και ένας ήταν θετικός στον HIV

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο βιβλίο που έγραψε η κόρη του ζευγαριού, ενώ συνεχίζεται η δίκη της υπόθεσης που έχει σοκαρει τον πλανήτη

Η δίκη του Ντομινίκ Πελικό, του διεστραμμένου άνδρα που επί εννέα ολόκληρα χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του, Ζιζέλ, για να τη βιάζουν άγνωστοι τους οποίους προσκαλούσε σπίτι εν αγνοία της, έχει σοκάρει όχι μόνο τη Γαλλία, όπου διαπράχθηκαν τα εγκλήματά του 71χρονου, αλλά ολόκληρο τον κόσμο.

Τις τελευταίες δύο μέρες παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο στην Αβινιόν τα αηδιαστικά μηνύματα που έστελνε ο Πελικό στους υποψήφιους κακοποιητές της γυναίκας του μέσω ενός chatroom. «Είσαι σαν εμένα, σου αρέσει η φάση του βιασμού» έγραφε σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Πελικό, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με άλλους 51 άνδρες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της Ζιζέλ.

Οι λεπτομέρειες αυτής της φρικτής υπόθεσης προκαλούν ανατριχίλα, ωστόσο πολλές από αυτές έχουν ήδη αποκαλυφθεί από την κόρη του ζευγαριού, Καρολίν Νταριάν, σε ένα βιβλίο που έγραψε το 2022 με τίτλο «Και σταμάτησα να σε λέω πατέρα».

Στις 176 σελίδες του βιβλίου αυτού η Νταριάν (λογοτεχνικό ψευδώνυμο) περιγράφει τις φρικτές συνέπειες που είχε η κρυφή «εκστρατεία κακοποίησης» του πατέρα της στην ψυχική και σωματική υγεία της μητέρας της προτού αποκαλυφθούν τα αποτρόπαια εγκλήματά του τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κόρη της Ζιζέλ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας της έντυνε τη μητέρα της σαν «φθηνή ιερόδουλη» και απαγόρευε σε πολλούς από τους άνδρες που προσκαλούσε για να την κακοποιήσουν να φορούν προφυλακτικό, παρόλο που ένας από αυτούς είχε βρεθεί θετικός στον ιό HIV.

Σε μια άλλη ενότητα του βιβλίου, η Νταριάν περιγράφει πώς έμαθε ότι ο πατέρας της είχε ναρκώσει και την ίδια προκειμένου να τη φωτογραφίσει με τα εσώρουχά της σε εμβρυική στάση.

Η κόρη της Ζιζέλ βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως εξάλλου και τα αδέρφια της, ωστόσο την περασμένη Τρίτη η γυναίκα δεν άντεξε και έφυγε κλαίγοντας από το δικαστήριο όταν άκουσε περιγραφές για τη σαδιστική συμπεριφορά του πατέρα της.

Στο δικαστήριο οι αποκαλύψεις του βιβλίου

Το βιβλίο της Νταριάν, που κυκλοφόρησε το 2022, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την αποκάλυψη των εγκλημάτων του πατέρα της, καταγράφει τις στιγμές αγωνίες που βίωσαν τα παιδιά της Ζιζέλ όταν η υγεία της μητέρας τους άρχισε να επιδεινώνεται ανεξήγητα.

Αν και κάποια από τα ονόματα εμφανίζονται αλλαγμένα στο βιβλίο, η Νταριάν περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ο πατέρας της χειραγωγούσε τη μητέρα της και τη νάρκωνε με ισχυρά ηρεμιστικά.

Αποσπάσματα του βιβλίου αναγνώστηκαν από τον δικαστή στην αίθουσα του δικαστηρίου της Αβινιόν αυτή την εβδομάδα.

Γράφοντας για ένα περιστατικό το καλοκαίρι του 2018, η Νταριάν θυμάται πώς ο αδελφός της πήγε να επισκεφθεί τους γονείς τους για ένα βραδινό γεύμα, και αντίκρισε ξαφνικά τη μητέρα του να αποκοιμιέται σχεδόν στο τραπέζι.

Λίγα μόνο λεπτά αφότου κάθισε άρχισε να γέρνει στην καρέκλα της σαν να ήταν μεθυσμένη. Ξαφνικά ολόκληρο το σώμα της έχασε την ενέργειά του.

«Συμβαίνει. Καλύτερα να την πάω στο κρεβάτι», φέρεται να είπε ο πατέρας του, υποδυόμενος τον ρόλο του ανήσυχου συζύγου. «Στην πραγματικότητα το κοκτέιλ φαρμάκων που ειχε βάλει στο ποτήρι με το ροζέ της, είχε αρχίσει να επιδρά» γράφει η Νταριάν.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr