Ιταλία: Αγνοείται αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά έξω από το Τορίνο

Ιταλία: Αγνοείται αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά έξω από το Τορίνο

Επεκτείνεται η κακοκαιρία στην Ιταλία

italy-arthrou
Το κύμα κακοκαιρίας το οποίο πλήττει την βόρεια Ιταλία επεκτάθηκε και στις περιοχές Λομβαρδία και Βένετο, με αποτέλεσμα ένας αγρότης να παρασυρθεί από τα νερά. 

Αναλυτικότερα, ο αγρότης,  πενήντα οκτώ ετών που βρισκόταν σε τρακτέρ, παρασύρθηκε από το μένος των υδάτων σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στον χείμαρρο Όρκο, ο οποίος υπερχείλισε. Συνέβη έξω από το Τορίνο, στην περιοχή Φελέτο. Μέλη της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγρότη.

Στο Μιλάνο, παράλληλα, έσπασε τα φράγματα ο ποταμός Σέβεζο, ενώ έχει ξεπεράσει το επίπεδο επιφυλακής και ο ποταμός Λάμπρο. Η είσοδος και διάδρομοι των δικαστηρίων της ιταλικής συμπρωτεύουσας πλημμύρισαν εξαιτίας των αδιάκοπων βροχοπτώσεων.

Στην περιφέρεια Βένετο, δε, η επιφυλακή είναι ύψιστη, με αναφορά σε κίνδυνο κατολισθήσεων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Στην περιφέρεια της Λιγουρίας, τέλος, με πρωτεύουσα την Γένοβα, δεκάδες γεωργικές επιχειρήσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται μερική βελτίωση των καιρικών συνθηκών από τις πρώτες βραδινές ώρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλει κάλπες, ούτε πρόταση μομφής ο Κασσελάκης, παρέπεμψε Πολάκη και «87» στο συνέδριο

Θεσσαλονίκη: Διακοπές σε κοσμοπολίτικα νησιά, πισίνες και super car - Επίδειξη πλούτου από τις συμμορίες που εξαρθρώθηκαν

Τήλος: «Κυρία μου αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς» απάντησε η δήμαρχος Τήλου σε γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε για τη διάσωση 106 μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης