Πολωνία: Γυναίκα έμεινε φυλακισμένη σε αχυρώνα ως «σκλάβα του σεξ» ενός 35χρονου - Την κακοποιούσε και την βίαζε

Τα απάνθρωπα «πειράματα» του απαγωγέα είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν η άτυχη γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Πολωνίας για μία υπόθεση που έγινε πρωτοσέλιδο στον Τύπο της χώρας εγείροντας μνήμες από το «τέρας της Αυστρίας», Γιόζεφ Φριτσλ.
Αυτή τη φορά, ένας 35χρονος άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη επί τέσσερα χρόνια μία γυναίκα σ΄έναν αχυρώνα όπου φέρεται να τη βίαζε και την κακοποιούσε.

Η 30χρονη γυναίκα, γνωστή ως Μαλγκορζάτα, γνώρισε για πρώτη φορά τον άνδρα που κατέληξε να γίνει ο βιαστής της, Ματέους , το 2019 σε μία εφαρμογή γνωριμιών.

Η γυναίκα αποφάσισε να τον γνωρίσει από κοντά και τον επισκέφθηκε στο χωριό Γκάικι, κοντά στο Γκλόγκοου της δυτικής Πολωνίας. Πήγε με το αυτοκίνητό της στο χωριό του, αλλά ο 35χρονος κλείδωσε τη νεαρή μητέρα δύο παιδιών στον αχυρώνα του κτήματος, όπου ζούσε με τους γονείς του.

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν άνεργος, φέρεται να χρησιμοποίησε την 30χρονη ως σκλάβα του σεξ, αφού την κρατούσε κλειδωμένη σε έναν αχυρώνα, την ακρωτηρίασε στο πρόσωπο προκαλώντας της τραύματα, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας των χειλιών και των δοντιών της, αναφέρει εφημερίδα Daily Mail.

Οι ανησυχητικές νέες λεπτομέρειες για τον Γολγοθά που βίωσε η άτυχη γυναίκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις ιατρικές εκθέσεις των γιατρών σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές της χώρας για το τέρας της Πολωνίας.

Ο φερόμενος ως απαγωγέας της, Ματέους Γιαχ κατηγορήθηκε την περασμένη εβδομάδα για ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, αφότου η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου.



Η κόλαση της 30χρονης μητέρας - Είχε μείνει έγκυος από το βιαστή της

Η γυναίκα έμεινε αιχμάλωτη σ΄έναν αχρησιμοποίητο στάβλο ζώων και υπέστη τακτικά ξυλοδαρμούς, βιασμούς και ψυχική κακοποίηση. Όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο, ο βιαστής της έκανε πάνω της διάφορα πειράματα.

Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, το θύμα είχε μείνει και έγκυος από τον 35χρονο άνδρα. Πήγε σε κοντινό νοσοκομείο για να γεννήσει, όπου αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία, αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο MyGlogow.

«Δεν μπορούσα να πω στους γιατρούς την αλήθεια, φοβόμουν γιατί με είχε είχε απειλήσει ότι αν κάνω παράπονα, η κατάσταση θα γινόταν ακόμα χειρότερη», δήλωσε το θύμα στη βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Μαλγκόρζοτα κρατούνταν αιχμάλωτη σε έναν πέτρινο αχυρώνα που προηγουμένως χρησιμοποιούνταν για τη στέγαση ζώων, μόλις τέσσερα μέτρα μακριά από τους ανυποψίαστους γείτονες του Ματέους.

Οι ίδιοι ανακοίνωσαν ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής, πόσιμο νερό, τουαλέτα, ηλεκτρικό ρεύμα ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στην πέτρινη κατασκευή που φωτιζόταν με κεριά. Ένας γείτονας που την είχε δει τυχαία , υποστήριξε ότι από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί η 30χρνονη γυναίκας φαινόταν σαν 50αρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες


Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr