Ουκρανία: Εκατοντάδες άνθρωποι στο πλευρό του πατέρα που κήδευσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του στη Λβιβ

Ο πατέρας, ο οποίος φέρει στο πρόσωπό του τραύματα από το βομβαρδισμό, φωτογραφήθηκε στην κηδεία να κλαίει πάνω από τα λευκά φέρετρα της οικογένειάς του

Ο Ουκρανός πατέρας, του οποίου η σύζυγός Εβγκενία και οι τρεις κόρες τους, Γιαρίνα, Νταρίνα και Εμιλία, σκοτώθηκαν στον μαζικό βομβαρδισμό στην Λβιβ από τη Ρωσία την Τετάρτη, παρευρέθηκε σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου στην κηδεία τους. 

Πρόκειται για τον Γιαροσλάβ Μπαζιλέβιτς, ο οποίος είπε το τελευταίο αντίο στην γυναίκα και τις κόρες του, 21, 18 και 7 ετών. Ωστόσο, δεν ήταν μόνος, καθώς εκτός από συγγενείς, εκατοντάδες Ουκρανοί απέτισαν φόρο τιμής στις νεκρές, καθώς η ιστορία της οικογένειας προσέλκυσε την προσοχή και την συμπόνοια πολλών ανθρώπων. 

Ο πατέρας, ο οποίος φέρει στο πρόσωπό του τραύματα από το βομβαρδισμό, φωτογραφήθηκε στην κηδεία να κλαίει πάνω από τα λευκά φέρετρα της οικογένειάς του.



Την είδηση του θανάτου των τριών κοριτσιών και της γυναίκας γνωστοποίησε ο δήμαρχος της Λβιβ, Άντριι Σαντόβι, στο Telegram, όπου δημοσίευσε και μια φωτογραφία της οικογένειας, από το βομβαρδισμό επέζησε μόνο ο πατέρας.



«Μόνο ο άνδρας (που εικονίζεται) σε αυτή τη φωτογραφία επέζησε από τη σημερινή επίθεση. Η σύζυγός του Εβγκενία και οι τρεις κόρες τους, Γιαρίνα, Νταρίνα και Εμιλία, σκοτώθηκαν μέσα στο σπίτι τους», ανέφερε ο δήμαρχος στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr