Αλίνα Καμπάεβα: Η στιγμή που η ερωμένη του Πούτιν «μαλώνει» έφηβη αθλήτρια, το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα - Δείτε βίντεο

Αλίνα Καμπάεβα: Η στιγμή που η ερωμένη του Πούτιν «μαλώνει» έφηβη αθλήτρια, το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα - Δείτε βίντεο

«Μην το ξανακάνεις Καρολίνα, ποτέ ξανά» της έλεγε και μετά αγκαλιάστηκαν

kampaeva
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει μια έφηβη αθλήτρια να βάζει τα κλάματα την ώρα της έντονης συζήτησης που είχε με την ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα.

Η Καμπάεβα είναι μία από τις πιο πολυβραβευμένες αθλήτριες στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής, με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η ερωμένη του Πούτιν φαίνεται να «μαλώνει» μια νεαρή σταρ της γυμναστικής που έκλαιγε, την Καρολίνα Ταράσοβα, την ίδια εβδομάδα που αποκαλύφθηκε ότι έχει δύο μικρούς γιους με τον Ρώσο πρόεδρο.

Κλείσιμο

Το κορίτσι από το κατεχόμενο από τον Πούτιν Ντονέτσκ, στην Ουκρανία, είναι μαθήτρια στην ελίτ ακαδημία γυμναστικής Sky Grace Academy της Καμπάεβα, στο Σότσι. Η Καρολίνα ρίχνει ένα στήριγμα μπροστά στην Καμπάεβα, η οποία οργίζεται μαζί της: «Το έκανες τώρα επίτηδες, Καρολίνα. Με ακούς; Κοίταξέ με. Γιατί το κάνεις αυτό επίτηδες;».

Το κορίτσι, 14 ετών φέτος και με διεθνή μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις, ζήτησε συγγνώμη από την Καμπάεβα, λέγοντας: «Συγχωρέστε με, σας παρακαλώ», με την Καμπάεβα να απαντά: «Τι σου έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω».

Η Καρολίνα, αφού υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί, είπε ότι απέτυχε «επειδή δεν μπορώ να το κάνω». Η Καμπάεβα της είπε: «Μπορείς πραγματικά να το κάνεις. Ξέρεις ότι δεν θα κλάψω, δεν θα εξευτελιστώ. Απλώς, θα γυρίσω και θα φύγω. Και αυτό είναι το πιο απαίσιο πράγμα, η αδιαφορία. Θυμηθείτε το. Μην το ξανακάνεις Καρολίνα, ποτέ ξανά».

«Αυτό είναι απλά, ξέρεις, να μην αγαπάς τον εαυτό σου, να ταπεινώνεσαι ενώ σε βλέπουν όλοι, αυτό είναι. Και όλοι σε κοιτάζουν». Η Καρολίνα της είπε: «Εντάξει, δεν θα το ξανακάνω».

Σε άλλο βίντεο, όταν η Καρολίνα απέτυχε επανειλημμένα με την άσκησή της, η Καμπάεβα ξέσπασε: «Δεν ξέρεις να το κάνεις; Το κάνεις επίτηδες αυτό; Τι έκανες μόλις τώρα; Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Έλα εδώ, σε παρακαλώ. Έλα εδώ σε μένα. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει; Τι κάνεις; Τρελαίνεσαι, το ξέρεις;».

Και συνέχισε: «Κανείς δεν σε τρελαίνει, εσύ τρελαίνεσαι. Θέλεις να προπονηθείς περισσότερο; Αλλά αυτό δεν είναι προπόνηση. Όταν βγεις στον αγώνα, θα τρέμεις. Και θα σου πω, λοιπόν, ξέρεις, θα θυμάσαι. Τι έκανες άσχημα και όχι τι έκανες καλά, γιατί έχεις περισσότερα άσχημα παρά καλά».

Και αφού επέπληξε δημοσίως το κορίτσι, η Καμπάεβα φαίνεται να την αγκαλιάζει και να της λέει να μην επαναλάβει τα λάθη της. Μάλιστα, πέντε μήνες νωρίτερα, η Καμπάεβα είχε απειλήσει να στείλει την Καρολίνα στην πατρίδα της, στην κατεχόμενη Ουκρανία, ξεσπώντας: «Δεν προσπαθώ να σε τρομάξω, αλλά αν βγεις και κάνεις τέτοιες επιδόσεις άλλη μια φορά, θα σου φτιάξω προσωπικά τις βαλίτσες και θα πας σπίτι σου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία της ύδρευσης: Από το Πεισιστράτειο Υδραγωγείο στον Μαραθώνα στη νέα απειλή της λειψυδρίας

Ρέθυμνο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο

Χαλκιδική: «Δεν θέλω να πληρώσουν, θέλω να πονέσουν» λέει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης