Επιμένει ο Τραμπ κατά της Τζιν Κάρολ - «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες εναντίον μου»

Επιμένει ο Τραμπ κατά της Τζιν Κάρολ - «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες εναντίον μου»

Ο πρώην πρόεδρος ήταν παρών στο δικαστήριο καθώς οι δικηγόροι του προσπαθούσαν να ανατρέψουν απόφαση για πρόστιμο

trump_hand
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για άλλη μια φορά στη συγγραφέα Ε. Τζιν Κάρολ, αμέσως μόλις μετά την ακροαματική διαδικασία κατά την οποία οι δικηγόροι του προσπάθησαν να ανατρέψουν απόφαση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την οποία δυσφήμισε τη συγγραφέα .

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ αυτή τη γυναίκα», είπε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή (6/9). «Είναι μια κατασκευασμένη ιστορία που επινοήθηκε από κάποιον που θέλει να προωθήσει ένα βιβλίο», είπε.

«Όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε, όπως και σχεδόν κάθε υπόθεση με την οποία έχω ασχοληθεί, με την πολιτική εκστρατεία της [αντιπροέδρου Κάμαλα] Χάρις, η οποία περνάει άσχημες στιγμές», ισχυρίστηκε ο Τραμπ.

Πέρυσι τον Μάιο, όπως υπενθυμίζει το BBC, οι ένορκοι έκριναν ότι ο Τραμπ ήταν υπεύθυνος για σεξουαλική επίθεση και του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κλείσιμο
Ο Τραμπ ήταν παρών στο δικαστήριο καθώς οι δικηγόροι του προσπαθούσαν να ανατρέψουν αυτή την απόφαση. Υποστήριξαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι οι ισχυρισμοί ήταν «απίθανοι» και ότι τα στοιχεία ήταν «εμπρηστικά και απαράδεκτα».

Οι ένορκοι τον είχαν κρίνει ομόφωνα ένοχο και για τις δύο κατηγορίες, δυσφήμιση και σεξουαλική επίθεση, με τη δεύτερη να καταλήγει σε πρόσθετη απόφαση για πρόστιμο 83 εκατ. δολαρίων εναντίον του.

Η δικηγόρος της Κάρολ, Ρομπέρτα Κάπλαν, σε δηλώσεις της στους New York Times είπε ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» σχετικά με το αν θα καταθέσει νέα αγωγή δυσφήμισης.



Ειδήσεις σήμερα:

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ τα ελαιοτριβεία της φοροδιαφυγής: Έκρυβαν έσοδα πάνω από 80 εκατ. ευρώ

Αλίνα Καμπάεβα: Η στιγμή που η ερωμένη του Πούτιν φωνάζει σε έφηβη αθλήτρια, το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα - Δείτε βίντεο

Πρίντεζης: Στην οροφή του ΣΕΦ η φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο15 - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης